Her tar Bjørn Eidsvåg til tårene

- Jeg har aldri vært så nervøs, fortalte en stolt og rørt Maria Mena til Seoghør.no etter at hun hadde overrasket artistvennen.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg feiret denne uken 60 år, og da han gjestet det populære programmet «Senkveld» på TV2 torsdag kveld ble han overrasket med bursdagshyllest fra flere av sine artistkolleger.

MOTEVISNING: Maria Mena i Pia Tjelta-design under visning av ByTiMo på Nathionalteateret denne uken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MOTEVISNING: Maria Mena i Pia Tjelta-design under visning av ByTiMo på Nathionalteateret denne uken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Blant dem var Maria Mena (28), som Seoghør.no møtte i forbindelse med skuespiller Pia Tjeltas motevisning på Nationaltheateret samme kveld:

- Du, det var så fint! For dem som ikke vet det: vi har vært på «Senkveld» i dag og feiret Bjørn Eidsvåg som ble 60 år for ikke så lenge siden. Vi lagde en plate til ham, veldig mange artister, deriblant jeg da. Og jeg fikk lov til å synge min sang for ham, som er en coverlåt av en av hans sanger.

Hun forteller videre at den hemmelige opptredenen for artisten gjorde noe med henne:

- Jeg har aldri vært så nervøs før. Det var jo en hemmelighet, og han visste ikke at jeg skulle være der før jeg kom ut på scenen. Det var sterkt, sier hun til Seoghør.nos reporter.

Se intervjuet med Maria Mena i videoen øverst i saken!

Det hadde vært en travel dag for 28-åringen, som gikk direkte fra «Senkveld»-innspilling til motevisning på Nationaltheateret, og videre til etterfest for Eidsvåg på utestedet Crossroads i Oslo.

I tillegg til Maria Mena er også svenske Bo Kaspers Orkester og Oscar Danielson, samt Marit Larsen, Bertine Zetlitz, Thomas Dybdahl, Silje Nergaard, Ingrid Olava og Vamp blant artistene som hyller Eidsvåg på platen.

«Senkveld» sendes på TV2 fredager klokken 22:15.

LES OGSÅ: Bjørn Eidsvåg ble nektet å plystre

Se video fra motevisningen her: