Her tar Beyonce pusten fra kritikerne

Svarte på mime-kritikken med spontankonsert foran et målløst pressekorps. Se video!

GULLSTRUPE: Helt uten forvarsel sang Beyoncé en live-versjon av den amerikanske nasjonalsangen foran et målløst pressekorps.  Foto: All Over Press
GULLSTRUPE: Helt uten forvarsel sang Beyoncé en live-versjon av den amerikanske nasjonalsangen foran et målløst pressekorps. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyoncé Knowles (31) har fått massiv kritikk for at hun mimet nasjonalsangen under Barack Obamas (51) gjeninnsettelse 21. januar.

– Jeg er perfeksjonist, og det som kjennetegner meg, er at jeg øver til blodet renner. Denne gangen hadde jeg ikke tid til å øve med orkesteret, forklarte Béyonce ifølge Reuters.

Natt til mandag står hun for pauseunderholdningen på gigantarrangementet Super Bowl med 150 millioner seere, og garanterer at det ikke blir playback.

– Jeg skal absolutt synge live. Det er dette jeg er født til å gjøre, forsikret gullstrupen som på eget initiativ sang en forrykende a cappella-versjon av ”The Star-Spangled Banner” foran et målløst pressekorps.
 
– Er det nå noen spørsmål? Sa hun til stående applaus fra salen.    


LES OGSÅ: Beyoncé kjøpte luksushjem til mamma
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer