Her tar Ari kontakt med sin døde bestefar

Ari Behn ble hypnotisert tilbake til tidligere liv under TV-innspilling.

<strong>BLIR HYPNOTISERT:</strong> Ari Behn lot seg hypnotisere under besøket til Lily Dale. Foto: NRK
BLIR HYPNOTISERT: Ari Behn lot seg hypnotisere under besøket til Lily Dale. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!


SEHER.NO: Fredag er det klart for tredje episode av «Ari og Per» på NRK1, hvor Ari Behn (39) og Per Heimly (39) reiser rundt i verden og møter spennende mennesker.

I episoden - som har fått navnet  «Ari og Per snakker med de døde» besøker radarparet Lily Dale i USA, en bitteliten by der det bor folk som lever litt alternativt.
 
- Jeg er jo omgitt av, og har et veldig naturlig forhold til det å kommunisere med såkalte ikke-reelle verden, sier prinsessegemalen når de kjører inn mot byen.

De to kompisene blir innlosjert hos en kvinne i byen, og Ari hevder han merker noe i det de entrer huset.

- Jeg kjente med en gang vi kom hit, når hun begynte å snakke, kjente en dundrende hodepine over øret, forklarer han.

Flere i Lily Dale mener de kan snakke med de døde, og når Per og Ari opplever å være med på en slags måneseanse, innrømmer Ari at han frykter for å skyve folk bort fra ham.

- Jeg frykter å skyve folk bort. Jeg er en forfatter som hadde en bestselger som 26-åring. Etter det fikk jeg mye negativ energi som omringet meg. Jeg tenkte ikke på det først, men etter så mange år begynner det å synke inn, og da begynner jeg å begrense meg selv.

Etter kvelden med måneseansen forklarer Ari hvilken følelse han fikk da det pågikk.

- Jeg fikk en følselse av vektløshet, en sånn letthet. Men det kan jo være mine nye joggesko, jeg fikk en sånn fjærlett følelse, ler han.

Under besøket i den amerikanske byen blir Ari hypnotisert for å prøve å komme tilbake til tidligere liv, og 39-åringen trekker fram at han gjerne vil komme i kontakt med bestefaren, samt hans avdøde mentor, Arne.

Under seansen forteller Ari at han får kontakt med begge to, og at han i sitt tidligere liv var en kunstner, men at Per Heimly tok livet av han.

- Vi har nå etablert at Per har drept meg i et tidligere liv! Jeg føler meg så lettet og fin, det er som om jeg har løpt et maraton, sovet en god natts søvn og tatt en lang, god dusj. Jeg føler meg lettere enn på i hvert fall noen timer, sier han etterpå.

Heimly, på sin side, klarte ikke å få noe ut av hypnoseseansen.

Behns kone, prinsesse Märtha Louise, har tidligere uttalt at hun ikke har noen vanskeligheter med å kontakte de døde, noe hun den gang mottok kritikk for.

Se «Ari og Per» på NRK1 fredag klokken 22.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den Ari-sveisen  


Se video her!
[obj:media:9514]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer