PREMIERE: «Vendela + Petter» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Her synger Petter og Vendela duett med «Lothepus»

Paret er klare med egen realityserie på TV2

Publisert

(Seoghør.no): Mandag kveld er det premiere på realityserien, hvor man får et innblikk i livet til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms, «Vendela + Petter».

Paret møttes først under «Farmen Kjendis» på TV 2 tidligere i år, og helt siden Se og Hør kunne bekrefte at paret definerte seg som kjærester i mai, har ryktene rundt dem blitt spredd som ild i tørt gress.

Nå skal imidlertid fansen få et innblikk på baksiden hos de to turtelduene. De har nemlig latt kameraer følge seg døgnet rundt den siste tiden, og mandag kveld sendes første episode.

Likevel er det allerede mulig å få en sniktitt på første episode. Der inviteres nemlig paret på konsert av Leif Einar «Lothepus» Lothe, og det skal vise seg at de to realitystjernene tar utfordringen på strak arm, når Lothe inviterer dem opp på scenen.

Til rungende jubel fra publikum synger de alle tre en av Lothes låter på scenen.

TRIO: Vendela og Petter fikk begge et godt forhold til «Lothepus<span style="font-size: 14px; font-weight: normal;">»</span> under «Farmen <span style="font-size: 14px; font-weight: normal;">Kjendis</span><span style="font-size: 14px; font-weight: normal;">»</span><span style="font-size: 14px; font-weight: normal;"> tidligere i år. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet.</span>
TRIO: Vendela og Petter fikk begge et godt forhold til «Lothepus» under «Farmen Kjendis» tidligere i år. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet. Vis mer

- «Bromance»

Utenom forholdet til Vendela, oppstod det et svært spesielt bånd mellom Petter og «Lothepus».

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

De to ble så gode venner etter deltakelsen i Farmen Kjendis, at Petter uttalte til seoghør.no i april at han ville valgt vennskapet med «Lothepus» foran hans nåværende kjæreste Vendela.

Mange beskrev forholdet mellom de to mennene, som selv innrømmer at de er svært forskjellige, som en «Bromance».

Gjennom flere episoder fikk man observere det voksende vennskapet, hvor de to stadig fant på sprell sammen inne på gården. Også i ettertid har de to holdt kontakten.

DUKKERT: Vendela Kirsebom tok seg gjerne en tur i bassenget under turen med Petter Pilgaard til Mallorca. Foto: Tor Kvello, Se og Hør.
DUKKERT: Vendela Kirsebom tok seg gjerne en tur i bassenget under turen med Petter Pilgaard til Mallorca. Foto: Tor Kvello, Se og Hør. Vis mer

Hemmelig par

Da Se og Hør møtte Petter og Vendela under en fest hjemme hos Lothepus i november, var de på ingen måte et par.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Men i ukene som fulgte, tilbragte de mye tid sammen på felles jobboppdrag land og strand rundt. Litt etter litt begynte en flørt mellom paret, og i februar kunne også Se og Hør publisere avslørende bilder av paret som flørtet hemningsløst på en kaffebar i Oslo.

Men det var først da paret kysset på TV under Gullruten i mai, at rykteflommen tok helt av, og senere samme måned bekreftet paret ryktene:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skrev Vendela på sin facebook-side.

LES OGSÅ: Her slår Petter og Vendela seg løs i bassenget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer