SYNGER SAMMEN: Publikum ble svært begeistret da Anita Skorgan dukket opp på scenen under Ole Paus-konserten på Operaen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SYNGER SAMMEN: Publikum ble svært begeistret da Anita Skorgan dukket opp på scenen under Ole Paus-konserten på Operaen. Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Her synger Ole og Anita sammen igjen

- Det var veldig gøy å stå på scenen sammen med Ole igjen, sier Anita Skorgan.

SEOGHØR.NO: Ole Paus (66) er på turne med Trondheimssolistene og gjestet Operaen i Oslo, søndag. Som en overraskelse til publikum, hadde han med seg Anita Skorgan (54).

De siste månedene har de to herjet hitlistene med deltagelsen i TV-suksessen «Hver gang vi møtes» på TV 2. Turneen er første gang de to folkekjære artistene opptrer sammen etter TV-serien.

- Det var veldig gøy å stå på scenen sammen med Ole i dag. Jeg tror mange har fått opp øynene for Ole etter programmet, og det har han fortjent. Han har mange utrolig fine låter, skryter Anita.

Anita og Ole er svært gode venner, også privat.

- Jeg har kjent Ole siden jeg var 18 år gammel, og jeg ser på han som en god venn, forteller Anita.

I en periode bodde Anita hjemme hos Ole.

- Det stemmer, jeg hadde ikke noe sted å bo, og da jeg fortalte Ole det, sa han «Det er bare å flytte inn til meg!» Han er virkelig Ole Raus, sier Anita.

Publikum koste seg da Anita og Ole sang duett på «For vår jord», og i tillegg sang de en helt ny Ole Paus-sang med tittelen «Abrakadabra».

- Denne var ferdig for to dager siden, røpet Ole fra scenen.

Som en ekstra bonus, klarte Anita å overtale Ole til å synge duett på «Engler i sneen», som Jonas Fjeld og Lynni Treekrem har udødliggjort.

LES OGSÅ: Før var stemmen min helt klar