Her synger Frithjof Wilborn bursdagssangen for Elden

Den tidligere TV-profilen sørget for stor stemning på advokat-vennens sommerfest.

SOMMEROS: Det manglet ikke på stjernegjester da John Christian Elden feiret bursdag i helgen. (Fra venstre: Kristin Moe, John  Christian Elden, Gro Elisabet Sille, Tina og Frithjof Wilborn). Foto: Se og Hør / Tore Skaar
SOMMEROS: Det manglet ikke på stjernegjester da John Christian Elden feiret bursdag i helgen. (Fra venstre: Kristin Moe, John Christian Elden, Gro Elisabet Sille, Tina og Frithjof Wilborn). Foto: Se og Hør / Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: John Christian Elden (47) er en av Norges mest profilerte advokater, og det manglet ikke på kjendiser da han på lørdag kombinerte sommerfest og bursdagsfeiring for seg selv.

Arrangementet fant sted på beste vestkant, og på den stjernespekkede gjestelisten fant man blant annet «Rikets Røst»-reporter Pia Haraldsen (33), artisten Jenny Jenssen (51) og Petter Pilgaard (35).

Også P4-programlederne Lise Askvik (45), som kom smilende til festen sammen med «Oss megger i mellom»-kollega Astrid Gunnestad (76), var tilstede under festlighetene.

Lise Askvik la ut flere innlegg fra kvelden på sin Instagram-side, og blant annet delte hun en video av Frithjof Wilborn (53) som drar i gang bursdagssangen for Elden.

Elden fyller 48 år 2. juli.

– Det var nok en veldig bra fest!, sier radioverten til Se og Hør mandag morgen.

Saken fortsetter under bildene.
Video av @meggeliseaskvik, delt med tillatelse.

Tøff tid

MEGGER: De omtalte radiovertene Astrid Gunnestad og Lise Askvik var på plass på hagefesten. Foto: Se og Hør / Tore Skaar
MEGGER: De omtalte radiovertene Astrid Gunnestad og Lise Askvik var på plass på hagefesten. Foto: Se og Hør / Tore Skaar Vis mer

Askvik har lagt en tung tid bak seg; i september 2011 måtte hun nemlig fjerne brystet på grunn av kreft.

- Jeg oppdaget en kul i puppen selv, og fikk det sjekket. Da var det enten «hurra, det er ingenting», eller «beklager, dette er kreft». Jeg fikk beskjeden om at det ikke så bra ut, og at jeg hadde kreft, sa hun til Seoghør.no den gang.

Den populære radioverten har fått mye skryt for måten hun taklet sykdommen på, blant annet ved å ta opp kampen for å senke ventetiden for å få nytt bryst etter kreftoperasjon.

Askvik fikk tilbud om gratis rekonstruksjon fra private aktører, men valgte likevel å vente på det offentlige. I mai i fjor gjennomgikk hun omsider operasjonen.


LES OGSÅ: – Det er mange koneemner i domstolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer