Her synger Clooney duett med Neil Diamond

George Clooney overrasket veldedighetsgjester med sang.

Publisert
Sist oppdatert
Se spontanopptredenen 05:35 ut i Se og Hør Weekend-TV øverst i saken!

SEOGHØR.NO: George Clooney (51) er kjent som en av verdens kjekkeste menn og en svært talentfull skuespiller, men ikke alle vet at Clooney også kan synge. Nylig gjestet han og kjæresten Stacy Keibler en veldedighetsgalla i Los Angeles.

Paret strålte og stjal all oppmerksomheten på den røde løperen. I begynnelsen av september gikk det rykter om at de to hadde gjort det slutt, men det var tydelig at kjærligheten lever i beste velgående da George og Stacy klemte og kysset på hverandre utover kvelden. 

Tilstede på gallaen var også den legendariske sangeren Neil Diamond, som fremførte klassikeren «Sweet Caroline». 

Diamond engasjerte publikum og fikk dem til å synge, og da han fikk øye på Clooney var det ingen vei tilbake. Filmstjernen måtte til pers og prøvde så godt han kunne å henge med på teksten. Han så ut til å hygge seg og stuntet skal ha bidratt til mer generøsitet blant de velstående gjestene. 

Kanskje har George arvet sangtalentet til tanten Rosemary, som hadde en suksessfull sangkarriere på begynnelsen av 1950-tallet.

Se spontanopptredenen 05:35 ut i Se og Hør Weekend-TV øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Clooney klemte til med Crawford på dobbeltdate  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer