Her svømmer hun splitter naken

«Weeds»-stjernen Mary-Louise Parker kaster klærne igjen.

BADER NAKEN: Mary Louise Parker kaster klærne i «Weeds», der hun spiller en husmor som begynner å selge marijuana.  Foto: FameFlynet Norway
BADER NAKEN: Mary Louise Parker kaster klærne i «Weeds», der hun spiller en husmor som begynner å selge marijuana. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I den nyeste episoden av TV-serien «Weeds» kaster den flotte skuespilleren Mary-Louise Parker (47) klærne og tar seg en svømmetur i Evas drakt.

47-åringen har en flott figur, og har flere ganger vist seg splitter naken i «Weeds». Men det er ikke alltid hun sier ja til å stille opp uten klær. Da hun i 2009 ble bedt om å kle av seg, endte det i krangel med regissøren.

- Jeg følte ikke at jeg trengte å være naken. Jeg kranglet med regissøren om det, og nå er jeg bitter. Jeg visste det ville havne på internett; «Mary-Louise viser frem sine store brystvorter», jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort det, sa hun den gangen til magasinet More.

Parker er lei av kroppshysteriet i Hollywood og har tidligere sagt at hun nekter å operere seg.

- Noen sa til meg at de hadde lest om alle operasjonene mine og viste meg et bilde der alt var retusjert. Det gjorde meg rasende! Jeg liker ikke hva det signaliserer til andre kvinner. Jeg er 44, og ser OK ut for 44. Jeg prøver ikke å være 34, sa hun for tre år siden.

Andre stjerner som har kastet klærne den siste tiden er Alexander Rybak, Tone Damli,
Jenny McCarthy, Claudine Keane og Paradise-Vida Lill.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dekket kroppen med mini-menn   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer