Her stripper stjernen på åpen gate

Naken-stuntet har satt sinnene i kok i USA. Se video!

FILMET UTEN TILLATELSE: Midt på dagen den 13. mars, kastet popstjernen Erykah Badu klærne på åpen gåte i Dallas, mens kameraene gikk.
FILMET UTEN TILLATELSE: Midt på dagen den 13. mars, kastet popstjernen Erykah Badu klærne på åpen gåte i Dallas, mens kameraene gikk. Vis mer
 Se Erykah Badus strippestunt nederst i artikkelen!


SEHER.NO:  Innspilling av musikkvideoer utendørs i USA krever som regel en solid bunke med søknader på forhånd.

Men da musikeren Erykah Badu (39) ønsket å ligge naken på stedet i Dallas, hvor president John F. Kennedy ble skutt i 1963, skjønte hun nok at det neppe ville falle i god jord hos de lokale myndighetene.

«On and On»-sangerinnen bestemte seg imidlertid for å gjennomføre filmingen uten tillatelser, og resultatet kan nå oppleves i videoen til hennes nye låt «Window Seat».

Den 13. mars dro Badu - som selv er fra Dallas - til området i nærheten av Kennedys attentat-plass sammen med et kamerateam.

Rett foran øynene på overraskete forbipasserende, kledde hun seg helt naken, mens hun gikk bortover gaten og til slutt la seg ned på bakken.

- Jeg tror hun hadde regnet med å bli arrestert for å få enda mer oppmerksomhet. Vi hadde med oss kausjonspenger og alt. Flere av de som så på, truet med å ringe politiet, men ingen gjorde det, sier regissørene av videoen - kjent som «Chike og Coodie» - til avisa Daily Mail.

Scenene foran plassen hvor John F. Kennedy ble drept, har imidlertid vakt stor oppsikt og mye sinne etter at videoen ble vist på TV og internett.

- Dette viser både dårlig smak og dårlig dømmekraft, sier lederen av foreningen «Downtown Dallas», John Crawford.

Siden ingen har anmeldt episoden, og politiet ikke var tilstede, ser det imidlertid ut til at Badu også slipper unna noen form for straff.

Strafferammen for stuntet, ville ifølge Daily Mail i verste fall vært på over 50 000 kroner i bot, eller 180 dager i fengsel.

Badu sier hun er stolt av naken-stuntet.

- Jeg prøvde å knytte drapet på Kennedy til karakterdrapet noen opplever som har vist seg fram på alle måter. Det er akkurat det jeg ville vise, sier hun til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: - Det er lett å kaste klærne

Se Erykah Badus naken-stunt her: