Her stormer Kanye scenen

Kanye West fant seg ikke i at det var Taylor Swift som vant prisen.

STJAL SHOWET: Kanye stjal mikrofonen fra Taylor og ropte at Beyonce burde vunnet. Foto: All Over Press
STJAL SHOWET: Kanye stjal mikrofonen fra Taylor og ropte at Beyonce burde vunnet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kanye West (32) sto for nattens mest sjokkerende øyeblikk under the MTV Video Movie Awards i New York.

Etter at Taylor Swift (19) entret scenen etter å ha vunnet prisen for "Beste Kvinnelige Video", og slått Lady GaGa, Katy Perry og Beyonce, stormet Kanye West scenen.

Han tok mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videone noensinne! Noensinne!, sier Kanye og peker på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen.

Publikum begynte å pipe mot Kanye, som etter den lille apellen forlot scenen. Men da var allerede 19-årige Swifts store øyeblikk i karrieren ødelagt.

Swift fikk aldri ordet igjen siden produserne raskt forsøkte å komme videre i showet.  Dette skjedde kun få minutter før Taylor selv skulle opptre.

- Jeg var i ekstase over å være på scenen fordi jeg hadde vunnet min første pris. Og så var jeg ekstatisk over at Kanye West var på scenen. Og så var jeg ikke så ekstatisk mer, sa Swift etter showet, men understreket at hun ikke ønsket å starte noen krangel.

MTV understreker at West sin opptreden ikke var planlagt. West skal ha blitt eskortert fra bygningen etter avbrytelsen. Litt seinere kom han med en unnskyldning til Swift på sin blogg.

- Jeg er såååå lei meg overfor Taylor Swift og hennes fans og hennes mor. Jeg snakket med hennes mor rett etter og hun sa det samme som min mor ville sagt: Hun er veldig talentfull!, skriver West.

- Jeg gjorde galt i å gå på scenen og ta fra henne øyeblikket, skriver West videre og sier han vil be Swift om unnskyldning i morgen.

Kveldens store vinner ble Beyonce, som stakk av med tre priser under MTV Video Move Awards.

Hun gjorde i hvert fall sitt for å rette på skandalen, da hun seinere i sendingen inviterte countrysangeren opp på scenen etter at hun selv vant pris.

- Jeg husker da jeg var 17 år gammel, og jeg var nominert for min første MTV-award med Destiny's Child, og det var et av de mest spennende øyeblikkene i mitt liv. Så jeg vil gjerne at Taylor kommer opp for å få sitt øyeblikk, sa Beyonce på scenen. 
Og Swift var full av lovord om Beyonces gest etter showet.

- Hun har alltid vært en stor person før noe annet. Før den talentfulle artisten, superstjernen, har hun alltid vært en stor person og jeg trodde ikke jeg kunne like Beyonce mer enn jeg gjorde før i kveld, men så kom denne kvelden og det var bare vidunderlig, sier Swift.

- Det har definitivt vært en interessant kveld, sa Swift og lo.

Dette er for øvrig ikke første gangen Kanye West har skapt spetakkel under MTV awards. I 2007 klikket det fullstendig for West da han ikke selv fikk pris.

Se video av den skandaløse avbrytelsen her

Se videohøydepunkter fra VMA på Topp.no her

Her er årets vinnere:

Video of the year: Beyonce, "Single Ladies"
Best new artist: Lady Gaga
Best hip hop video: Eminem, "We Made You"
Best male video: T.I. featuring Rihanna, "Live Your Life"
Best pop video: Britney Spears, "Womanizer"
Best rock video: Green Day, "21 Guns"
Best female video: Taylor Swift, "You Belong With Me"
Best video that should have won a moonman: Beastie Boys, "Sabotage" Best Breakthrough video: Matt & Kim: "Lessons Learned"
Best art direction: Lady Gaga, "Paparazzi".
Best choreography: Beyonce, "Single Ladies".
Best cinematography: Green Day, "21 Guns"
Best direction: Green Day, "21 Guns"
Best editing: Beyonce, "Single Ladies".
Best special effects: Lady Gaga, "Paparazzi".

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Norsk seier i MTV awards

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer