Her stormer Britney ut fra «X Factor»

Da en mannlig deltager i kvinneklær startet på Britney-hiten «Crazy», rant det over for popstjernen. Se video!

STORMET UT: Britney Spears forlot «X Factor»-salen i raseri, mens Simon Cowell (t.v.) måtte sitte igjen og ta seg av tilbakemeldingene, da en mannlig deltager fremførte Britney-låten «(You Drive Me) Crazy». Foto: YouTube
STORMET UT: Britney Spears forlot «X Factor»-salen i raseri, mens Simon Cowell (t.v.) måtte sitte igjen og ta seg av tilbakemeldingene, da en mannlig deltager fremførte Britney-låten «(You Drive Me) Crazy». Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Britneys «X Factor»-skandale nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (30) har fått mye skryt for sitt comeback som artist etter at hun i 2008 ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

I tillegg til suksess som plateartist, er Britney for tiden godt i gang med å reise USA rundt som en av dommerene i talentprogrammet «X Factor».

Men til tross for at hun nå prøver å dyrke familielivet med sine barn og forloveden Jason Trawick, klarte ikke Britney å unngå å lage en ny skandale, da «X Factor» besøkte Greensboro i delstaten North Carolina.

Ifølge People fikk 30-åringen hakeslepp, da en mann i kvinneklær kom på scenen og begynte å synge hennes hit «(You Drive Me) Crazy».

Etter å ha hvisket noen ord i øret på popstjernen Demi Lovato - som også er dommer i programmet - gikk Britney raskt av scenen, til høylytt buing fra tilskuerne.


- Jeg tror ikke hun likte hyllesten din, sa «X Factor»-sjefen Simon Cowell, til den foreløpig ukjente deltageren, som brast i gråt på scenen etter Britneys reaksjon.

Etter en kort pause kom Britney inn igjen i salen, og ga fra seg følgende korte dom:

- Jeg respekterer din hyllest, den var hyggelig, men jeg føler ikke det er nok. Takk, sa hun til mer buing fra salen.

Også i mai skal Britney ha forlatt «X Factor»-stolen sin i raseri, etter at en av hennes låter ble fremført på scenen.

Britney Spears har foreløpig ikke kommentert det siste utbruddet foran TV-kameraene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Overrasket fansen med private bilderVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer