Her stjeler Smith-barna showet

Avsluttet Nobelkonserten med sang og dans...

IMPONERTE: Lille Willow (9) og broren Jaden (10) fikk æren av å åpne avslutningsnummeret "Man in the Mirror". Foto: Per Ervland/Seherno
IMPONERTE: Lille Willow (9) og broren Jaden (10) fikk æren av å åpne avslutningsnummeret "Man in the Mirror". Foto: Per Ervland/Seherno Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se bilder fra Nobelkonserten nederst i saken!

Fredag gikk årets Nobelkonsert av stabelen i Oslo Spektrum,og countrystjernen Toby Keith, diskoartisten Donna Summer, hip-hoperen Wyclef Jean,  boybandet Westlife og vår egen Alexander Rybak var blant artistene som underholdte.

Grand Prix-vinner Alexander Rybak (23) hadde æren av å åpne den storslagne konserten, og Hollywood-stjernen Jada Pinkett Smith (38) - som sammen med ektemannen Will Smith (41) var verter for kvelden - la ikke skjul på at hun ble sjarmert av "Fairytale"-sangeren.

- Han er veldig søt, innrømmet Jada etter 23-åringens forrykende sceneopptreden.

Rybak hadde imidlertid ikke hellet helt på sin side da han framførte en alternativ versjon av "Fairytale" fredag. Artisten mistet nemlig fela i gulvet midt i sangen, men tok seg fort inn igjen.

Årets Nobelkonsert ble avsluttet med at alle artistene - samt vertene - kom på scenen og sang "Michael Jackson"-sangen "Man in the Mirror". Det var imidlertid ikke de verdenskjente artistene som gjorde mest innrykk på avslutningssangen, men ekteparet Smiths to barn, Jaden (10) og Willow (9).

Kjendisbarna ga publikum og TV-seerne bakoversveis da de sang første strofe av sangen og imponerte de fleste med sine mektige stemmer. Jaden viste i tillegg imponerende dansekunnskaper.

Tidligere i konserten avslørte Willow et skjult talent da hun introduserte den kinesiske pianisten Lang Lang på flytende Mandarin.

Begge Smith barna har tross sin unge alder allerede rukket å gå i foreldrenes fotspor og blitt skuespillere. Willow gjorde seg bemerket i filmen "I am Legend" fra 2007, og Jaden er snart aktuell i den norskeregissøren Harald Zwarts nye "Karate Kid"-film.

Artisten som sto for kveldens mest livlige opptreden, var kanskje hip-hoperen Wyclef Jean, som til og med fikk med Kronprinsparet på dans.

Kronprinsparet satt på VIP-tribunen sammen med Mette-Marits sønn, Marius, og Wyclef lagde show da han sprang opp og danset med de kongelige, som velvillig lot seg rive med.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.


LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldtVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer