STOLT MOR: Berit Riise fulgte spent med da hennes talentfulle datter viste sin stemmeprakt i "4-stjerners middag". Foto: TVNorge
STOLT MOR: Berit Riise fulgte spent med da hennes talentfulle datter viste sin stemmeprakt i "4-stjerners middag". Foto: TVNorgeVis mer

Her stjeler Riise-dattera showet

Denne 15-åringen nekter å gå i brødrenes fotspor.

Se Amalie Riise synge i videovinduet nederst i saken!


SEHER.NO: "4-stjerners middag", der fire kjendiser hver uke inviterer hverandre på middag, var i fjor en stor suksess på TVNorge. Nå braker det løs igjen, mandag settes nemlig startskuddet for en ny runde av det populære programmet.

Den første uka er det fotballmamma Berit Riise, TV-profil Tommy Steine, dekk-kongen Tommy Sharif, samt TVNorge-aktuelle Henriette Bruusgaard som skal vise sine ferdigheter på kjøkkenet. Først ut er ingen ringere enn Berit Riise.

Men det er ikke bare mat som venter gjestene hos John Arne og Bjørn Helge Riises mor i huset hennes i Tønsberg. De tre besøkende fikk seg nemlig litt av en overraskelse da Berit introduserte en liten sangfugl hun har i familien. Og datteren, 15 år gamle Amalie, skuffet ikke da hun sang Jason Mraz-låta "I'm Yours".

- Jenta er 15 år, og så trygg foran tre kjente tryner og sine egen mor. Og hun vet at halve Norge sitter og ser på, men likevel var det ikke mulig å se at hun var nervøs i det hele tatt. Jeg synes hun gjorde en stjernefigur altså, skryter Tommy Steine etter å ha sett Amalie synge i mandagens program.

Riise-familien er som kjent mest berømte for sine egenskaper på fotballbanen. Til Seher.no forteller Berit at de nå skal hjelpe Amalie så godt de kan, sånn at man kanskje en gang i fremtiden også har en stjerneartist i familien.

- Mitt mål som mor er at barna finner - og gjør - det som de selv ønsker, uavhengig av hva andre sier. Og Amalie har lyst til å drive med sang, det er det hun brenner for. Vi skal selvsagt bidra ved å hjelpe henne hvis hun vil det, men jeg har en følelse av at vi ikke har like mye å bidra med der som i fotballen, smiler fotballmammaen, som tror at datteren har det som skal til for å nå langt.

- Hun har utstråling, er uskyldsren, god og omsorgsfull. Har hun lyst til å gå på dette, får vi se hva vi kan drive det til.

Det som i hvert fall er sikkert, er at ikke Amalie går i fotsporene til sine mer profilerte brødre. Den unge jenta kan nemlig ikke fordra fotball.

- Idrett er så langt fra Amalie som man kan komme. Hun gidder ikke følge med på John Arne og Bjørn Helge engang. Hun synes selvfølgelig det er morsomt at de har suksess, men ikke mer enn det. Hun gidder rett og slett ikke å følge med, forteller hun.

For Riise-familien er faktisk ikke bare fotball, ifølge Berit Riise selv.

- Hovedårsaken til at jeg ble med på dette er at jeg ville vise at vi bryr oss om annet enn fotball også, jeg ville vise en annen side av meg selv, sier hun til Seher.no.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her avslører Ivar "Beat for Beat"


Se Amalie Riise synge i videovinduet her:[obj:media:8284]