Her står Bobby på scenen like etter ekskonas død

Bobby Brown opptrådte kun timer etter eks-konen Whitney Houstons tragiske dødsfall.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til søndag døde poplegenden Whitney Houston på sitt hotellrom i Los Angeles. «I Will Always Love You»-stjernen ble funnet i badekaret og obduksjonsrapporten av den avdøde sangstjernen Whitney Houston viser at hun hadde vann i lungene.

Nyheten om dødsfallet spredte seg raskt blant stjernene og Houston ble hedret på søndagens Grammy-utdeling. Én som også ble svært påvirket av dødsfallet var Whitneys eks-mann Bobby Brown (43), som gikk på scenen med bandet New Edition kun timer etter det dramatiske dødsfallet. 

Under en av sangene benyttet han anledningen til å sende en hilsen til Houston.

- Jeg elsker deg, Whitney. Det var utrolig vanskelig for meg å komme på scenen, men jeg gjorde det for dere, sa sangeren fra scenen til vill jubel fra publikum.

Senere samme dag ble Bobby møtt av hundrevis av fotografer og pressefolk på flyplassen i Los Angeles. Brown nektet å svare på spørsmål om Whitney, og ble rasende da pressen begynte å fotografere ham. Han dyttet til flere fotografer før han satte seg inn i en ventende bil.

Bobby og Whitney hadde et svært turbulent ekteskap i 15 år og sammen fikk de datteren Bobbi Kristina (18). Paret var flere ganger involvert i rus-skandaler og i 2003 ble Brown tiltalt for å ha mishandlet konen.

De skilte seg i 2007, og Whitney skal i tiden før hun døde ha tilbrakt stadig mer tid sammen med sin unge eks-kjæreste Ray J (31).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun brøt fullstendig sammen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer