Her sprekker det for den høygravide stjernen

Ingen befinner seg på Pinks eiendom når hun har influensa!

FULL KRANGEL: Pink har klaget over dårlig form og irritablitet den siste tiden. Det fikk noen kaliforniske bygningsarbeidere merke tirsdag. Foto: Stella Pictures
FULL KRANGEL: Pink har klaget over dårlig form og irritablitet den siste tiden. Det fikk noen kaliforniske bygningsarbeidere merke tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Pink (31) er gravid i åttende måned, og har de siste dagene twitret om infuensa og irritablitet.

Det siste fikk noen bygnngsarbeidere som jobber utenfor hjemmet hennes denne uken kjenne på kroppen.

Pink hadde nemlig sett seg lei på at de befant seg på hennes eiendom i fasjonable det Point Dune-området i Malibu i California. Til slutt sprakk det.

- Tilgi meg et øyeblikk, jeg har en greie jeg må ta meg av, sa hun til en nærværende paparazzi-fotograf, før hun strenet barføtt over veien for å ta de arme arbeiderne fatt, rapporterer nyhets- og bildebyrået Stella.

Ifølge Stella skal Pink har ropt «kom dere for helvete vekk fra eiendommen min».

Opptrinnet endte i en sirkelkrangel med arbeiderne, men historien forteller ingenting om hva som til slutt kom ut av diskusjonen.

Folkene rundt den lettantennelige stjernen kan uansett trøste seg med at det bare er en måned igjen til hun nedkommer og den tunge graviditetsperioden er over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går Hollywood-paret amok