Her spiller og synger de sammen

NRK-profilen Tore Skoglunds barnebarn er i ferd med å bli sangstjerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På 90-tallet hadde Tore Skoglund (64) braksuksess i NRK TV med sine populære program «Du skal høre mye» fra Rorbua i Tromsø.

Nå er det duket for en ny Skoglund på stjernehimmelen. Humorkongens barnebarn, Andrine Skoglund er i ferd med å smelte publikums hjerter. 14-åringen fra Senja blir betegnet som det største kvinnelige sangtalentet fra Nord-Norge noensinne.

- Andrine har sunget siden hun var en neve stor. Jeg husker en gang vi skulle på ferie i Hellas. Midt under flyturen reiste hun seg opp og sang « Nå har vi vasket gulvet..» mens hun sto i flysetet. 

- Hun har vært med i flere av Elvis-showene mine og for tre år siden begynte hun på kulturskolen på Finnsnes. Der har hun også lært seg å spille gitar, forteller en stolt Tore Skoglund til Seoghør.no.

I følge sangeksperter som har hørt den sjarmerende ungjenta er hun trygg på scenen, koser seg, og leverer kvalitet som en moden dame.

I fjor lagde Andrine sin egenkomponerte låt, «I want you to know me», som hun fremførte under ungdommens kulturmønstring på Finnsnes.

I videoen øverst i saken kan du høre Andrine fremføre denne låten – med bestefar Tore Skoglund på trommer.


Se og hør Andrine Skoglund fremføre sangen «Ave Maria» i Youtube-klippet nedenfor!
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem datteren på stranden  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer