SKUESPILLER OG PRODUSENT: Agnes-Nicole Winter (53) spiller 34 år gammel i filmen sin, "The Gold and the Beautiful". Foto: Youtube.com
SKUESPILLER OG PRODUSENT: Agnes-Nicole Winter (53) spiller 34 år gammel i filmen sin, "The Gold and the Beautiful". Foto: Youtube.comVis mer

Her spiller hollywoodfruen (53) en 34-åring

Agnes-Nicole kjøpte seg selv en filmrolle. Hun får nok ikke Oscar...

Se klipp fra "The Gold and the Beautiful" nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag viser TV3 tredje episode av realityserien "Svenske Hollywoodfruer", hvor et TV-team har fulgt livene til de tre fruene Maria Montazami (43), Agnes-Nicole Winter (53) og Anna Anka (38).

Agnes-Nicole Winter flyttet til Hollywood på 80-tallet for å jobbe som modell. Hun har vært gift tre ganger, og har to sønner som hun bor sammen med i Beverly Hills mens hun jobber som filmprodusent og skuespillerinne.

I mandagens episode av "Svenske Hollywoodfruer" blir kamerateamet med når hun skal vise fram filmen sin "The Gold and the Beautiful" på et arrangement i Beverly Hills.

Filmen, som hun både produserer og spiller hovedrollen i, har kostet over 24 millioner norske kroner å spille inn.


- Vi har fått mye kommentarer fra folk som har sett filmen, og de er imponerte, sier blondinen i mandagens episode.

Se traileren til "The Gold and the Beautiful" nederst i saken.

I episoden drar Winter i et møte med en oppkjøper av filmen for å snakke om distribusjonen, og de blir enige om at det ikke er aktuelt med noen kinopremiere, men at filmen vil gå rett til DVD. Noen dager etter møtet, får hun imidlertid en skuffende mail fra oppkjøperen.

- Det ser ikke bra ut, de vil ha en aldeles for stor bit av kaken. Jeg får bare fortsette å finne noen
andre. Jobben fortsetter videre, konstaterer Winter.

I "The Gold and the Beautiful" spiller 53-åringen en 34 år gammel bortskjemt jente, som må ut og prøve lykken etter at faren hennes nekter å gi henne mer penger.


På det kjente filmnettstedet IMDB.com får filmen kun 3,2 av 10 stjerner, men i en e-post til Seher.no sier Hollywoodfruen at hun er godt fornøyd med filmen.

- Filmen er en morsom familiefilm med mange talentfulle skuespillere. Det er alltid en stor jobb å produsere en film for så mye penger.

Winter er usikker på hvordan "The Gold and the Beautiful" ville blitt mottatt i Skandinavia.

- Det er en familiefilm med positivt innhold som har vunnet flere priser her i USA. Den er for salg nå i år, vi får vel se!

"Svenske Hollywoodfruer" sendes mandager kl 20.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk ser på oss som sexobjekter

Se traileren til "The Gold and the Beautiful" her: