Her snor hun seg unna sannheten

«Jakten»-bonden fikk problemer med å svare på direkten. Kort tid etterpå var hun ute av TV 2-serien.

BLE HUN SATT UT? - Du sa jo til meg at du har en i kikkerten? sa Øyvind Fjeldheim til Ingrid Aasberg da TV-bøndene var gjester i «Sommertid» mandag kveld. Foto: TV 2
BLE HUN SATT UT? - Du sa jo til meg at du har en i kikkerten? sa Øyvind Fjeldheim til Ingrid Aasberg da TV-bøndene var gjester i «Sommertid» mandag kveld. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  - Du sa jo til meg at du har en i kikkerten?

Dette var spørsmålet «Jakten»-bonden Ingrid Aasberg (26) fikk da alle TV 2-bøndene var samlet i showet «Sommertid» på kanalen på mandag.

- Sa jeg det? Nei, alle disse bøndene (guttene, red.anm) er kjekke, jeg har jo blant annet to rett her, svarte Aasheim lattermildt i programmet.

Like etterpå fortsatte programleder Øyvind Fjeldheim samtalen med utsagnet «Men dere har vel ikke lov til å finne dere kjæreste nå...», før han rettet mikrofonen mot en av de andre bøndene.

To dager senere kom nyheten om at den samme jenta trekker seg fra årets «Jakten på kjærligheten». Årsaken er enkel: Ingrid har nemlig allerede funnet seg kjæreste.

Etter hva Seher.no kjenner til hadde 26-åringen truffet sin nye flamme før hun var gjest i det direktesendte talkshowet. Men fra TV 2-hold hevdes det at kanalen ikke visste at Ingrid kom til å trekke seg fra bonderomantikken før etter innspillingen av «Sommertid».

- Dette kom fram først etterpå, sier presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland, til Seher.no.

- Så TV 2 visste ingenting om dette da bøndene var gjester hos Fjeldheim?

- Nå kjenner ikke jeg til alle detaljer, men nei, vi fikk vite etterpå at hun vurderte å trekke seg, forteller Wergeland.

Etter hva Seher.no erfarer må de åtte bøndene som kjemper om fire plasser på TV-skjermen utover høsten skrive under på en kontrakt som blant annet sier at de ikke får innlede forhold til en annen person mens de er en del av «Jakten».


Likevel ble altså Aasheim løst fra sin kontrakt, tilsynelatende uten problemer.

- Dette har også skjedd én gang tidligere, da en annen TV-bonde, Nils Terkelsen, måtte trekke seg. Det er rett og slett umulig å være med hvis man allerede har funnet kjærligheten. Dette handler om ekte følelser, og er noe annet enn en konkurranse, mener Wergeland.


- Vurderte dere sanksjoner mot Ingrid da dette kom frem?

- Nei, det gjorde vi ikke, sier TV 2-medarbeideren til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Ingrid Aasberg torsdag ettermiddag.

Les mer om hvordan du kommer i kontakt med årets «Jakten»-bønder her! (ekstern link)
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her er årets «Jakten»-bønder