Her snikfotografer hun datteren i dusjen

Datteren takket nei til å posere naken, men det ville ikke moren Joan Rivers ha noe av…

KNIPS: Joan Rivers var så oppgitt over at datteren Melissa takket nei til et tilbud om nakenfotografering at hun tok kamera i egne hender og knipset sin nakne datter i dusjen i deres nye realityshow «Joan & Mellisa: Joan Knows Best?».  Foto: All Over Press
KNIPS: Joan Rivers var så oppgitt over at datteren Melissa takket nei til et tilbud om nakenfotografering at hun tok kamera i egne hender og knipset sin nakne datter i dusjen i deres nye realityshow «Joan & Mellisa: Joan Knows Best?». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Jeg skal tenke på det,» sa Melissa Rivers (43), da hun fikk et fett pengetilbud mot å stille opp naken for et av magasinene drevet av «Girls gone wild»-mogul Joe Francis.

Den usikkerheten var alt moren Joan Rivers (77), trengte for å prøve å overbevise datteren om å stille opp på de pornografiske bildene.

I realityshowet «Joan & Mellisa: Joan Knows Best?», får man se komikermoren snike seg inn og ta bilder av sin egen datter mens hun står i dusjen, for å prøve å overbevise datteren om at hun bør stille opp på bildene.

- Hun fikk et fantastisk tilbud om et magasin-cover og distribusjon til hele verden, og hun skal tenke på det? Hun tar feil, helt feil. Hun har en flott kropp.


- Gjør det nå. Se på mine bryster. Jeg kunne ammet et barn i Kina fra soverommet mitt. Alt er over, sier hun før hun knipser sin hylende datter.

Selv takket Melissa nei til bildene på grunn av sin egen sønn.

- Det var fristende og masse penger. Men jeg er en mamma og jeg må tenke på hva som er best for min sønn Cooper, sier Melissa i TV-showet.

Regissert eller ikke, mamma Joan burde kanskje også tenke på hva som er best for sin egen datter...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er for sexy: Bannlyst i 11 land