USIKKER OG SNILL HUND: - Jeg er en lydig hund men noe usikker. Usikkerheten min preger meg i flere situasjoner, sier visstnok Egil "Drillo" Olsens hund Cruyff visstnok til dyretolkeren her.  Foto: NRK
USIKKER OG SNILL HUND: - Jeg er en lydig hund men noe usikker. Usikkerheten min preger meg i flere situasjoner, sier visstnok Egil "Drillo" Olsens hund Cruyff visstnok til dyretolkeren her. Foto: NRKVis mer

Her snakker Drillos hund ut...

Drillos hund blir lørdagsunderholdning på NRK.

SEHER.NO: Sist helg så 578.000 "De ukjente" med Stian Barsnes-Simonsen som programleder på NRK. I lørdagens program skal komikerne Lene Kongsvik Johansen og Marit Voldsæter kjempe mot Henriette Brusgaard og Anne Rimmen om å finne ut hvilken person som har vilket yrke.

I løpet av dette programmet skal deltakerne kunne plassere yrkene bussjåfør, dyretolker, pianist, pianostemmer og lege på de seks ukjente i panelet. Og for å hjelpe seg har NRK også hyret inn Egil "Drillo" Olsen og hans hund Cruyff til å hjelpe seg.

Cruyff åpner seg nemlig opp for en som utgir seg for å være dyretolk i programmet, og forteller angivelig NRK-seerne at han både er en lydig og litt usikker hund.

- Jeg er en lydig hund men noe usikker. Usikkerheten min preger meg i flere situasjoner, sier visstnok Cruyff.
Drillo selv er litt skeptisk til dyretolkningen, men er ikke helt avvisende.
- I utgangspunktet er jeg litt skeptisk. På den andre siden er jeg åpen, og ser at det ikke er alt vi skjønner her i verden. Når det gjelder menneskesinnet og telepati og sånn så er jeg litt tvilende, men ikke sånn at "dette er bare tull og tøys", sier landslagssjefen i programmet.

- Om det ikke stemte hundre prosent, så stemte det i hvert fall ikke så veldig langt unna. Men jeg synes det er jævlig rart at det går an å snakke med hverandre i mobiltelefon også jeg, da, sier Egil Olsen og gliser.

Se hvordan det gikk da Drillos hund var hos dyretolken i videoen under. Og om personen virkelig er dyretolk, får du se på NRK lørdag klokka 19.55.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Oi, her gikk solen opp...


[obj:media:8046]