Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Her slår Petter og Vendela seg løs i bassenget

Se video fra «Farmen Kjendis»-duoens Spania-tur.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I april kunne Se og Hør avsløre at «Farmen Kjendis»-deltakerne Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom (50) hadde reist sammen til den spanske ferieøya Mallorca.

Der stilte de også opp på fotoshoot for Se og Hør.

Bildene i Se og Hør ble tatt i en 50-millioners villa i Palma på Mallorca.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Vendela og Petter. Faksimile: Se og Hør.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Vendela og Petter. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

Øverst i saken kan du se «behind the scenes»-video fra Se og Hørs eksklusive fotoshoot!

Men da den tyske eieren av huset tok imot kjendis-paret og Se og Hør, kom han med en advarsel som fikk Vendela og Petter til å måpe:

- Dere kan bruke bassenget og huset som dere vil. Men det er FORBUDT med nakenhet og noen form for innspilling av «voksenfilm» i mitt hus, sa han meget bestemt.

Petter Pilgaard og Vendela har begge sjarmert norske TV-seere med sin positive væremåte i TV 2s realitykonkurranse «Farmen Kjendis».

Tok iskald utfordring

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009 er heller ikke redd for å ta en utfordring.

Han nølte derfor heller ikke med å si ja, da Se og Hør tidligere i år utfordret ham til å debutere som isbader.

Isbadet skjedde utenfor Henie-Onstad kunstsenter i Bærum.

- Jeg har gjort mye rart, men dette var en skikkelig manndomsprøve. Det var så kaldt at alt i kroppen skrudde seg av, sa Petter med et smil til Seohør.no.

Realitydeltakeren avslører at de spesielle forholdene i vannet gjorde at det var minusgrader under vinterbadet.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Supermodell

ROMANTISK TUR: Se og Hør har tidligere avslørt at Vendela og Petter reiste på en romantisk tur sammen til Mallorca. Faksimile: Se og Hør
ROMANTISK TUR: Se og Hør har tidligere avslørt at Vendela og Petter reiste på en romantisk tur sammen til Mallorca. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Kirsebom hadde også en stor millionkontrakt med skjønnhetsmerket Elizabeth Arden, som hun synes var utrolig gøy. Da fikk hun blant annet jobbe med fotografer som Patrick Demarchelier, og være i magasiner som Elle, Vogue og Harper's Bazaar.

Da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med «Farmen Kjendis» la hun ikke skjul på at det var visse episoder som gikk inn på henne.

- Det blir jo intenst, spesielt når man bor så tett oppå hverandre og det er lite mat. Vi hadde våre krangler, og det var visse episoder som gikk inn på meg, sier hun og fortsetter:

- Men alt i alt var «Farmen» en fantastisk opplevelse, og jeg elsket det. Vi hadde det helt topp, liksom. Med meg som mamma i gjengen, som om de var en flokk med unger.

LES OGSÅ: - Venninne ville spleise meg med gift mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer