Her slår Martin Schanche igjen

Rallycross-legenden Martin Schanche barket sammen med TV3-duo.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rallycross-legenden Martin Schanche (67) vakte oppsikt da han i 2003 ble filmet mens han slo til Arbeiderparti-politikeren Torgeir Michalsen etter en skoledebatt i Drammen.

Nå har 67-åringen igjen havnet i håndgemeng med to profilerte personer foran kamera - men under langt mer lystige omstendigheter.

I kveldens episode av TV3-serien «Onkel Amerika» spiller Schance slagferdig politimann i en kortfilm. Skurkene som får møte Martins vrede, er programlederduoen Thomas «Finger'n» Gullestad og Esben «Dansken» Selvig.

Trioen bestemmer seg for å lage filmen i USA, for å overbevise Martins amerikanske slektning Andrew om at den tidligere rallycross-sjåføren er tøff nok .

Og som videoen over viser, mangler det ikke på kjappe kommentarer og actionfylte scener fra den munnrappe finnmarkingen.

- Føler du deg heldig nå, småen? Gjør du det? sier han i beste «Dirty Harry»-stil etter å ha lagt de to programlederne i bakken.


«Onkel Amerika» ser du på TV3 tirsdager kl 20.30.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos  TV-gudie!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderte å trekke meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer