Her slår Kanye til Jay Leno

Programlederen delte øyeblikket med TV-seerne.

VOLDELIG SPØK: Kanye West mister tilsynelatende kontrollen da han i går ble vist på TV mens han slår Jay Leno.  Men det hele var en arrangert spøk i forbindelse med "The Jay Leno Show"s siste program.
VOLDELIG SPØK: Kanye West mister tilsynelatende kontrollen da han i går ble vist på TV mens han slår Jay Leno. Men det hele var en arrangert spøk i forbindelse med "The Jay Leno Show"s siste program. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Hip-hop artisten Kanye West (32) er kjent for å lage skandaler på TV, som da han i september stormet scenen under Taylor Swifts takketale i MTV Video Music Awards.

Tirsdag var det talkshow-verten Jay Leno (59) som fikk unngjelde, da "Gold Digger"-sangeren tilsynelatende mistet fatningen og slo ham i ansiktet etter et spørsmål om hva hans mor ville ha sagt om MTV-skandalen.

Se video av Kanye og Lenos stunt her! (ekstern lenke).


Denne gangen var det hele imidlertid en spøk fra Leno og Kanyes side, for å markere at Leno etter vinter-OL i Vancouver igjen vil gå tilbake til å lede kveldsshowet "The Tonight Show".

Leno sluttet i fjor etter å ha ledet programmet siden 1992, men etter at seertallene sank dramatisk har han nå sagt ja til å gjøre comeback på bekostning av sin erstatter, Conan O' Brien.

Leno - som de siste månedene har ledet ettermiddagsprogrammet "The Jay Leno Show" - avsluttet også serien med en spøk.

- Det virker som i går at jeg sa til NBC at dette ikke kom til å gå. Vi var ment å skulle vare i to år, men fikk fem måneder for god oppførsel.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Her ramler hun sammen i skrekk
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer