Her slår hun til kameraet

Stjernen klikket under TV-intervju. Se video!

HISSIG: Naomi Campbell ble tydelig amper da hun gjentatte ganger ble spurt det samme spørsmålet. Sekunder etter dette slo hun til kameraet. Foto: YouTube
HISSIG: Naomi Campbell ble tydelig amper da hun gjentatte ganger ble spurt det samme spørsmålet. Sekunder etter dette slo hun til kameraet. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: Hun har tidligere angrepet to politimenn, kastet en mobiltelefon i hodet på hushjelpen og klint til sin egen sjåfør fra baksetet, og er med andre ord kjent for å ha litt av et temperament.

Men til tross for at supermodellen Naomi Campbell (39) har vært gjennom et kurs i å kontrollere sinnet sitt, har det ikke hjulpet stort.

I et nytt TV-intervju svartnet det for stjernen nok en gang. Campbell ble gjentatte ganger spurt om hun hadde mottatt en ulovlig diamant fra den afrikanske diktatoren Charles Taylor.

I begynnelsen svarte modellen at hun ikke ønsket å svare, men etter gjentatte spørsmål fra journalisten ble til slutt Naomi rasende, og forlot intervjuet.

På vei ut slo hun også til kameraet, som man kan se i videoen under.

- Jeg mottok ikke en bloddiamant og jeg kommer ikke til å snakke om det, sa en tydelig amper Naomi Campbell, som tidligere har uttalt at hun er flau over sitt eget temperament.

Hele videoen kan du se her:


Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Angrep sjåføren fra baksetet