HÅND I HÅND: Justin Bieber kom sammen med Selena Gomez til helgens MTV European Music Awards i Belfast. Foto: All Over Press
HÅND I HÅND: Justin Bieber kom sammen med Selena Gomez til helgens MTV European Music Awards i Belfast. Foto: All Over Press Vis mer

Her slår han tilbake mot bruddryktene

Superstjernen Justin Bieber kom hånd i hånd med kjæresten til EMA-utdelingen.

Publisert
Se bilder fra MTV European Music Awards nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne måneden kom den overraskende nyheten om at popstjernen Justin Bieber (17) skal ha gjort den 20 år gamle Bieber-fanen Mariah Yeater gravid. Etterpå ble det hevdet at kjæresten Selena Gomez (19) har fått nok, og at hun nylig skal ha dumpet Bieber.

Det stemmer ikke. I hvert fall ikke om man skal tro bildene fra da Bieber ankom Belfast i forbindelse med MTV European Music Awards denne helgen.

Dit kom han nemlig hånd i hånd med nettopp Selena Gomez. På seg hadde Bieber en baseball-cap med påskriften «T». Kjæresten på sin side, hadde på seg en svart jakke og rosa hæler.

Paret skal ha deltatt i en MTV Voices-middag, der den 17 år gamle superstjernen skal ha fått tildelt en pris for sin innsats for veldedighetsarbeid.
 
Selv om popstjernen hardnakket hevder at samleiet aldri skal ha funnet sted, har det tidligere blitt skrevet at Mariah  Yeater vil presse Bieber til å ta en farskapstest, slik at han kan begynne å betale barnebidrag. Dette skal han også ha sagt seg villig til å gjøre.

Det var imidlertid ikke bare Justin Bieber og Selena Gomez som vakte oppsikt under helgens MTV European Music Awards. Superstjernen Katy Perry valgte en mildt sagt rosa framtoning, der hun ankom showet i en sommerlig kjole, babyrosa jakke, rosa hår og høye hæler.

Showets store vinner var imidlertid Lady GaGa, som stakk av med hele fire priser under utdelingen. Mer var det ikke som skulle til for å røre verdensstjernen til tårer. Etter å ha mottatt prisen for «beste sang» (Born this way) sa hun følgende:

- Dette er et viktig øyeblikk, for det er den mest betydningsfulle sangen jeg har skrevet. Jeg elsker dere alle sammen små monstre...

Her er vinnerne av EMA:

Bedste kvindelige sanger: Lady Gaga

Bedste Sang: Lady Gaga

Beste Video: Lady Gaga

Beste Fans: Lady Gaga

Beste Pop: Justin Bieber

Beste mannlige sanger: Justin Bieber

Beste Alternative: 30 Seconds To Mars

Beste World Stage: 30 Seconds To Mars

Beste Nye kunstner: Bruno Mars

Beste gennombrudd: Bruno Mars

Global Icon: Queen

Beste Hip Hop: Eminem

Beste Live: Katy Perry

Beste Rock:
Linkin Park

Beste Worldwide:
BigBang


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skal ha dumpet Bieber etter babyskandalen

Se bilder fra MTV European Music Awards her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer