Her slår Bieber seg løs i karaokebil etter Grammy-seieren

Popstjernen lot seg ikke be to ganger da han fikk den lattermilde utfordringen. Se video!

SEOGHØR.NO: Under årets Grammy Awards natt til tirsdag (norsk tid), stakk popstjernen Justin Bieber (21) av med sin aller første Grammy-pris for låta «Where Are Ü Now».

Den populære 21-åringen dukket opp på den røde løperen med sin lillebror Jaxon (6), men det var en helt spesiell kar som ga ham skyss hjem fra Staples Center i Los Angeles.

I en Grammy-spesial av programleder James Cordens sitt populære innslag av «Carpool Karaoke» var Justin Bieber gjest i bilen til «The Late Late Show with James Corden»-programlederen. 

Se video øverst i saken!

Dette er tredje gang den lysblonde sangstjernen sjarmerer i karaokebilen sammen med den artige briten, og denne gang er duoen ikledd matchende hvit dress for anledningen.

SYNGER OG SPØKER: Det blir god stemning mellom Justin Bieber og James Corden i karaokebilen.  Foto: Skjermdump av videoen
SYNGER OG SPØKER: Det blir god stemning mellom Justin Bieber og James Corden i karaokebilen. Foto: Skjermdump av videoen Vis mer

Gøyal stemning

Underveis i videoklippet blir det ekstra god stemning i bilen når de fyrer opp låten «Uptown Funk» av artist Mark Ronson og Bruno Mars og begge synger høylytt i kor. 

Etter karaoke-seansen begynner de å pakke opp en «goodiebag» de fikk under Grammy-arrangementet.

TOK MED LILLEBROR: Justin Bieber og lillebroren Jaxon sjarmerte alle da de poserte sammen på den røde løperen under årets Grammy Awards.  Foto: Zuma Press
TOK MED LILLEBROR: Justin Bieber og lillebroren Jaxon sjarmerte alle da de poserte sammen på den røde løperen under årets Grammy Awards. Foto: Zuma Press Vis mer

Mens Bieber har fått en Rolex-klokke, et diamantarmbånd og en iPad, fikk Corden et duftlys, en leppepomade og et kart over Los Angeles. 

Populært innslag

Hittil har videoen blitt sett 125.000 ganger på Youtube, og de positive kommentarene strømmer inn under videoklippet. 

- Jeg har aldri vært så gira over et YouTube-klipp i hele mitt liv, skriver brukeren «Sara M».

- Er jeg den eneste som likte videoen FØR jeg så den, skriver brukeren «Casper».

- Det virker som ekte bestevenner, skriver brukeren «Kendra Thomas».

Dette er ikke første gang James Corden får selskap av en verdenskjent artist i «Carpool Karaoke». Forrige måned imponerte også sangfuglen Adele Adkins (27) som passasjer i bilen, mens i september i fjor var sangstjernen Stevie Wonder gjest. 

Se video fra Adele sitt besøk i karaokebilen her:

LES OGSÅ: Justin Biebers grammy-date sjarmerte alle