Teen Choice Awards 2019:

Her skuffer «it»-paret fansen

Shawn Mendes vant prestisjepris, men holdt seg langt unna den røde løperen sammen med Camila Cabello.

UTEBLE: Natt til mandag var mange av de yngre kjendisene i Hollywood samlet for prisutdeling i Los Angeles. Shawn Mendes og hans påståtte flamme, Camila Cabello (midten), glimret likevel med sitt fravær. Foto: NTB Scanpix
UTEBLE: Natt til mandag var mange av de yngre kjendisene i Hollywood samlet for prisutdeling i Los Angeles. Shawn Mendes og hans påståtte flamme, Camila Cabello (midten), glimret likevel med sitt fravær. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var både unge stjerneskudd og mer etablerte Hollywood-stjerner samlet for den årlige prisutdelingen Teen Choice Awards i Los Angeles.

På den lyseblå, kjendistunge løperen dukket flere kjente ansikter opp, men det er likevel fraværet til to av Hollywoods kanskje mest omtalte stjerner om dagen som skaper overskrifter.

  • Se bilder fra den blå løperen lenger ned i saken.

Denne sommeren har det nemlig stormet rundt den kanadiske artistkjekkasen Shawn Mendes (21) og sangeren Camila Cabello (22).

Duoen er blitt observert i het omfavnelse gjentatte ganger de siste månedene, noe som har resultert i enorm medieinteresse.

Plaster på såret

Da Cabello brøt tausheten om sitt kjærlighetsliv tidligere denne måneden, helte hun også ytterligere bensin på bålet. En bekreftelse av forholdet har derimot uteblitt.

Fansen hadde derfor et ørlite håp om at duoen omsider ville bekrefte romansen under Teen Choice Awards. Slik ble det ikke.

Shawn Mendes var en selvskreven gjest under det årlige eventet, da han var nominert til fire priser - og attpåtil vant det ikoniske surfebrettet i kategorien «Choice Male Artist». Selv om han ikke var fysisk til stede, hadde stjernen tatt seg tid til å sende over en takkevideo til fansen - som et lite plaster på såret.

Hånd i hånd

Ifølge Seventeen er det en god grunn til at både artisten og hans påståtte flamme glimret med sitt fravær på prisutdelingen. På samme tid som den unge kjendiseliten hyllet hverandres prestasjoner i Los Angeles, opptrådte Mendes for en fullsatt stadion i New Jersey, som en del av verdensturneen sin.

Seventeen melder at Mendes og Cabello ble sett vandrende hånd i hånd i Brooklyn for bare få dager siden, noe som kan tilsi at hun sto på sidelinjen og heiet på kjekkasen under konserten.

Artikkelen fortsetter under bildene:

KORT-KORT: Sarah Hyland viste hud i dette glitrende, todelte antrekket på den lyseblå løperen. Foto: NTB scanpix
KORT-KORT: Sarah Hyland viste hud i dette glitrende, todelte antrekket på den lyseblå løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
BLOMSTERKJOLE: Skuespiller Jessica Alba på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
BLOMSTERKJOLE: Skuespiller Jessica Alba på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KUL I GUL: «Euphoria»-stjernen Zendaya Coleman på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
KUL I GUL: «Euphoria»-stjernen Zendaya Coleman på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MATCHET: Skuespillersøstrene Chloe og Halle Bailey (t.h.) hadde valgt lignende antrekk til prisutdelingen. Halle er aktuell som Ariel i nyinnspillingen av «Den lille havfruen». Foto: NTB scanpix
MATCHET: Skuespillersøstrene Chloe og Halle Bailey (t.h.) hadde valgt lignende antrekk til prisutdelingen. Halle er aktuell som Ariel i nyinnspillingen av «Den lille havfruen». Foto: NTB scanpix Vis mer
PÅ PLASS: KJ Apa på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: KJ Apa på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VANT PRIS: Taylor Swift var nominert i flere kategorier, men måtte nøye seg med ikon-prisen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
VANT PRIS: Taylor Swift var nominert i flere kategorier, men måtte nøye seg med ikon-prisen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
AVSLAPPET STIL: Noah Centineo på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET STIL: Noah Centineo på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VAKKER I RØD: Skuespiller Lucy Hale på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
VAKKER I RØD: Skuespiller Lucy Hale på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SOMMEKJOLE: Tori Spelling på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
SOMMEKJOLE: Tori Spelling på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LEKEN KREASJON: Skuespiller Brittany Snow på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix
LEKEN KREASJON: Skuespiller Brittany Snow på den blå løperen under Teen Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årets utgave av Teen Choice Awards gikk i mål uten de mest oppsiktsvekkende hendelsene, noe som står i sterk kontrast til tidligere år.

I fjor valgte eksempelvis Bella Thorne å kutte ut den årlige prisutdelingen. I 2017 trakk en rekke store stjerner seg fra showet i siste liten - deriblant Miley Cyrus. I 2008 skapte internett-kjendisen Cameron Dallas store overskrifter da han anklaget prisutdelingen for å jukse med stemmene.

LES OGSÅ: Trakk seg i siste liten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer