Gigi Hadid:

Her skjulte hun graviditeten

Supermodellen var allerede flere måneder på vei.

GRAVID: For noen uker siden ble det kjent at Gigi Hadid venter barn med Zayn Malik. Nå avslører 25-åringen at hun var flere måneder på vei da hun gikk på catwalken under moteukene tidligere i år - og at hun dermed skjulte magen. Her går hun for Isabel Marant under moteuken i Paris i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: For noen uker siden ble det kjent at Gigi Hadid venter barn med Zayn Malik. Nå avslører 25-åringen at hun var flere måneder på vei da hun gikk på catwalken under moteukene tidligere i år - og at hun dermed skjulte magen. Her går hun for Isabel Marant under moteuken i Paris i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av april ble det kjent at supermodellen Gigi Hadid (25) venter barn sammen med den tidligere «One Direction»-stjernen Zayn Malik (27). Paret har vært i et av-og-på-forhold siden de begynte å møtes i 2015.

Dette blir parets første barn. Det var ingen ringere enn Hadids berømte modellmor, Yolanda Hadid (56), som bekreftet datterens graviditet på nederlandsk tv - kort tid at etter internasjonale medier begynte å omtale saken. I intervjuet fortalte 56-åringen at hun gledet seg stort til å bli bestemor.

Bare dager senere valgte Hadid selv å bekrefte nyheten - og dermed var katten ute av sekken. I en livesending på Instagram, med sminkemerket Maybelline, kan den vordende moren nå fortelle at hun allerede var et par måneder på vei da hun gikk modell på catwalken under moteukene - rundt i verden i februar og mars.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Spekulasjoner

Avsløringen kommer etter at Hadid snakker ut om fillers-spekulasjoner, som går ut på at hun skal ha tuklet med ansiktet - noe hun selv avkrefter og fnyser av.

- Folk tror jeg tar fillers i ansiktet mitt, og at det er derfor ansiktet mitt er så rundt. Men jeg har hatt disse kinnene siden jeg var født, sier modellen i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

Supermodellen sier videre at ryktene fikk ekstra fart på seg da hun gikk på catwalken under moteukene tidligere i år.

- Særlig under Fashion Month, da jeg allerede var et par måneder på vei, sier 25-åringen.

I livesendingen får Hadid også spørsmål om ansiktet hennes har noen sammenheng med graviditeten - noe hun ikke tror det har.

ETTERTRAKTET MODELL: Gigi Hadid har gått for en rekke kjente motehus. Her under moteuken i Paris i år - hvor hun altså var et par måneder på vei. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET MODELL: Gigi Hadid har gått for en rekke kjente motehus. Her under moteuken i Paris i år - hvor hun altså var et par måneder på vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vel, jeg tror jeg har disse kinnene allerede, så det er ikke så mye å fylle på med, sier Hadid.

Gigi Hadid var altså gravid mens hun fløy verden rundt for å gå på catwalken for en rekke berømte motehus i februar og mars. I år var supermodellen å se på catwalken under moteukene i motehovedstedene Paris, London, Milano og New York.

25-åringen gikk blant annet for luksusmerket Marc Jacobs i New York, Burberry i London, Versace i Milano og Chanel i Paris.

Bekreftet nyheten

Da Hadid selv bekreftet graviditeten på Jimmy Fallons talkshow, kunne hun fortelle at hun og Malik egentlig hadde planer om å avsløre nyheten på egne premisser, men at planene ble endret.

- Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkeønskninger og støtte, sa hun.

- Spesielt i løpet av denne tiden er det fint å være hjemme, og være sammen, og virkelig oppleve det dag for dag, fortsatte hun.

Under intervjuet fortalte den vordende moren også om mat hun har vært spesielt fysen på hittil i graviditeten. Det viste seg at bagel er noe hun har spist hver eneste dag de siste månedene.

Hadid avslørte at familien hennes til og med fikk «Cake Boss»-profilen Buddy Valastro (43) til å lage en kake av bagels, til 25-årsdagen hennes. Dette fikk modellen til å bryte ut i tårer.

- Jeg vet ikke om det var hormonene jeg har akkurat nå, eller bare følelser knyttet til karantene, men jeg gråt hvert femte minutt i en time hver gang jeg tenkte på at Buddy lagde kaken min, sa hun i intervjuet.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Termin i september

I intervjuet med nederlandske RTL fortalte Hadids mor, Yolanda, at hun ble svært overrasket over babynyheten da hun først fikk høre om den, men at hun nå gleder seg stort.

- Jeg er selvsagt veldig glad. Jeg gleder meg til å bli bestemor i september, spesielt siden jeg mistet min egen mor nokså nylig, sa hun til RTL, og fortsatte:

- Det er det fine med livet, at en sjel forlater oss og at en ny kommer inn. Vi føler oss veldig velsignet.

VENTER BARN: Tidligere i år ble det kjent at Zayn Malik og Gigi Hadid hadde funnet tilbake til hverandre. Nå venter de sitt første barn. Her er de sammen i 2016. Foto. NTB Scanpix
VENTER BARN: Tidligere i år ble det kjent at Zayn Malik og Gigi Hadid hadde funnet tilbake til hverandre. Nå venter de sitt første barn. Her er de sammen i 2016. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Med det bekreftet hun ikke bare familieforøkelsen, men også at paret har termin i september.

Tidligere har TMZ hevdet at de satt på nye opplysninger rundt modellens graviditet, nemlig hvilket kjønn parets ufødte baby har.

«Familiekilder forteller oss at GH og ZM har blitt informert at det kommende barnet blir en jente», skrev nettstedet i april.

Videre fortalte de at vordende mødre vanligvis kan finne ut av dette mellom uke 16 og uke 20 i svangerskapet, og at det derfor stemmer perfekt.

LES OGSÅ: Må punge ut etter skandalefestivalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer