<strong>KAOS PÅ INNSIDEN:</strong> Kelly Clarkson blir hyllet for måten hun ledet Billboard Awards på denne uken. Ingen visste at hun da var i store fysiske smerter. Foto: NTB Scanpix
KAOS PÅ INNSIDEN: Kelly Clarkson blir hyllet for måten hun ledet Billboard Awards på denne uken. Ingen visste at hun da var i store fysiske smerter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kelly Clarkson:

Her skjuler hun voldsomme smerter

Sangeren ble fraktet rett fra Billboard Awards til operasjonsbordet.

Publisert

Natt til torsdag imponerte Kelly Clarkson (37) stort da hun ledet Billboard Music Awards i Las Vegas for andre gang. Foruten å servere humor på egen bekostning, fikk 37-åringen massiv applaus for sine overraskende musikalske innslag.

Clarkson var i storform - i alle fall etter den ytre fremtoning å dømme.

<strong>INGEN TEGN TIL UBEHAG:</strong> Kelly Clarkson roses for måten hun trosset smertene og gjennomførte Billboard Awards. Foto: NTB Scanpix
INGEN TEGN TIL UBEHAG: Kelly Clarkson roses for måten hun trosset smertene og gjennomførte Billboard Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bak fasaden var det nemlig fullstendig kaos. I et innlegg på Twitter avslører artisten at hun slet med konstante smerter både før, under og etter prisutdelingen.

Situasjonen var så akutt, at Clarkson fløy hjem til Los Angeles umiddelbart etter showet og ble innlagt på sykehus.

<strong>GA ALT:</strong> Foruten å lose både publikum og tv-seerne gjennom prisutdelingen, opptrådte Kelly Clarkson med to musikalske innslag. Her sammen med Paula Abdul. Foto: NTB Scanpix
GA ALT: Foruten å lose både publikum og tv-seerne gjennom prisutdelingen, opptrådte Kelly Clarkson med to musikalske innslag. Her sammen med Paula Abdul. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brøt sammen i tårer

Overfor E! Online bekrefter artistens representant at 37-åringen ble innlagt på sykehus og deretter operert.

- Jeg skal ikke lyve. Det kan ha hendt at jeg brøt sammen i tårer etter prisutdelingen på grunn av smerter, skriver Clarkson selv på Twitter.

37-åringen var nemlig rammet av akutt blindtarmbetennelse, og opererte dermed bort blindtarmen torsdag morgen. Selv om hun aldri viste tegn til ubehag, erkjenner artisten at det var en svært krevende oppgave å gjennomføre showet.

- Jeg må bare si tusen takk til alle de fantastiske folkene på Cedars-Sinai (privat sykehus i Los Angeles, journ.anm.) Jeg fløy direkte hjem etter arrangementet, hadde en vellykket operasjon tidlig i morges, og føler meg fantastisk nå! Farvel, blindtarm.

Ifølge en rekke internasjonale medier vil Clarkson bruke de påfølgende dagene til å hvile og komme seg på bena igjen, før hun returnerer til jobben som The Voice-mentor om kort tid.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

- Hadde det miserabelt

Aller mest kjent er 37-åringen derimot for sin egen musikalske karriere. Etter at hun vant «American Idol» i 2002, gikk Clarkson videre til en suksessrik solokarriere, og huskes kanskje aller best for låten «Since U Been Gone».

Bak fasaden besto 37-åringens liv imidlertid av en konstant kamp for å holde seg tynn.

I et intervju med Attitude Magazine i 2017 avslørte artisten at kroppspresset var så sterkt at det ga henne selvmordstanker.

- Da jeg var tynn ville jeg ta mitt eget liv. Jeg hadde det miserabelt, på innsiden og utsiden, i fire år av livet mitt. Men ingen brydde seg, fordi du estetisk sett så bra ut.

- Det var en veldig mørk periode i livet mitt. Jeg trodde at den eneste måten å stoppe det på var å ødelegge knærne og føttene mine, fordi alt jeg gjorde var å løpe med hodetelefoner på. Jeg var på treningssenteret hele tiden.

- Negative mennesker

Rundt 2007 bestemte sangeren seg for å gjøre noe med det ekstreme presset hun hadde utsatt seg for. Sangen «Sober», som er på albumet «My December» fra samme år, handler om å være tro mot seg selv og det å bryte dårlige mønstre.

- Jeg var omringet av negative mennesker, men jeg kom meg ut av det fordi jeg også hadde gode mennesker. Det handlet om å snu ting rundt og om å gå mot lyset.

I tunge tider har Clarkson hatt god støtte i ektemannen, Brandon Blackstock (42), som hun har vært gift med siden 2013. Sammen har de datteren River Rose (4), og sønnen Remington Alexander (3).

Hatet å være gravid

På tross av at 37-åringen har omfavnet familielivet til det fulle, har Clarkson tidligere erkjent at hun simpelthen hater å være gravid.

- Hver gang jeg ser noen som er gravide, så ber jeg for dem. Graviditetene var bokstavelig talt de verste periodene i mitt liv, fortalte hun i Peoples spalte «Celeb Parents Get Real», i 2017.

- Det er som om noen har vært i en ulykke. De er gravide, og jeg bare: «Å herregud!»

- Jeg spøker ikke, fortsetter hun. Jeg kunne ønske jeg var den jenta som hadde gode minner rundt graviditeten, men nei, jeg savner det ikke, slo hun fast.

Foruten to egne barn, er Clarkson også bonusmamma til ektemannens sønn, Seth (19) og datteren Savannah (16), som Blackstock har fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Slaktes for hvordan hun håndterer utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer