Her skjeller hun ut fotografene

Natalie Portman og forloveden mente paparazziene plaget sønnen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Natalie Portman (31) er kjent for å verne godt rundt privatlivet og skal angivelig være misfornøyd med oppmerksomheten hun har fått etter at hun ble mamma for første gang i fjor.

Da hun og ektemannen Benjamin Millepied ankom flyplassen i Los Angeles søndag kveld kokte det over for den flotte stjernen.

- Kom dere unna! Dette er en baby! rope Natalie rasende til fotografene som prøvde å få gode bilder av barnet.

Benjamin bar sønnen Aleph på magen, mens Portman bar en bag med familiens hund. Også barnefaren fikk nok og dyttet fotografene unna.

Portman viste frem sønnen første gang på en fjelltur i mars, men var da nøye med å dekke til hodet og ansiktet. Filmstjernens fans fikk først se den lille gutten ordentlig i juni, da familien på tre feiret ettårsdagen hans i Paris.

Amerikanske medier rapporterte at stjerneparet giftet seg i all hemmelighet tidligere i år, etter at de viste frem gifteringene på Oscarutdelingen i februar. Men ingen av partene har bekreftet ryktene, som nå vil ha det til at bryllupet finner sted i august i år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hemmelig gift før Oscar?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer