<strong>TØFF KRANGEL:</strong> - Jeg var litt på tuppa, jeg var lett antennelig og tenkte helvete heller, sier Kristin Glück Evensen om torsdagens «Farmen»-krangel med Synne Bolstad. Foto: TV 2
TØFF KRANGEL: - Jeg var litt på tuppa, jeg var lett antennelig og tenkte helvete heller, sier Kristin Glück Evensen om torsdagens «Farmen»-krangel med Synne Bolstad. Foto: TV 2 Vis mer

Her skjeller hun ut «Farmen»-Synne

- Jeg ble enda mer provosert av fremtoningen hennes, forteller Kristin Glück Evensen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-programmet «Farmen» går sin gang, og i torsdagens episode skal det foretas nok et førstekjempevalg. Men det er ikke bare valget som vekker oppmerksomhet i den kommende episoden.

Synne Bolstad (22) er nemlig tydelig frustrert. Årsaken er at hun føler at en av de andre deltagerne, Kristin Glück Evensen (31), er sur på henne. Hun bestemmer seg derfor for å spørre Kristins store kjærlighet på gården, Kim Sondre Krantz Hagen, om det faktisk er slik.

Det provoserer Evensen, som med det bestemmer seg også for å ta et skikkelig oppgjør med Synne.
 
- Det startet med at jeg skulle ut, mens Synne spurte meg om hun kunne ta den regnjakka som lå der. Jeg ga henne et kjapt nei, og at den jakka - den skulle jeg ha. Da tolket hun det dithen at jeg var sur på henne, forteller Kristin Glück Evensen til Seher.no.

31-åringen stormer inn på rommet til Bolstad, og konfronterer henne med hvorfor hun velger å gå til Kim Sondre istedet for å gå direkte til henne.

- Jeg var litt på tuppa, jeg var lett antennelig og tenkte helvete heller. Jeg lurte på hva greia var, jeg hater slikt dramaopplegg. Jeg har aldri vært en slik jentekrangeldronning, og syntes hun lagde mye styr, forteller Kristin, som ikke legger skjul på at hun lot seg provosere.

- Synne gjorde seg selvfølgelig søt og yndig og lurte på om det var noe problem i det hele tatt. Jeg ble enda mer provosert av fremtoningen hennes og ble irritert over at hun gikk til Kim med noe som dreide seg om oss to. Men hadde det skjedd på en annen dag enn det gjorde, ville jeg kanskje ikke reagert slik, sier hun til Seher.no.

Hvordan krangelen mellom de to ender ser du i «Farmen», som sendes på TV 2 torsdag klokka 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble dumpet fra «Farmen» da Tommy sa ja  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer