Her skjeller hun ut Carey for åpent kamera

Dommerkollegaen i «American Idol» så rødt etter popstjernens uheldige kommentar. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Mariah Carey og hip-hop artisten Nicki Minaj har fått en trøblete start på sine karrierer som dommere i TV-konkurransen «American Idol».

Tirsdag ble meddommerne Keith Urban og Randy Jackson sjokkerte vitner til at Minaj skjelte ut Carey foran kamera under en audition i delstaten North Carolina.

I videoen du kan se øverst i saken, hevder en rasende Minaj at Carey hele tiden snakker nedsettende om henne, og blant annet har kalt henne en «gangster».

- Ikke si til meg at jeg er en gangster. Hver gang du sier noe, vil jeg slå tilbake. Og har du et problem, finn en løsning på det.

- Jeg vil for h****te ikke holde ut med hennes j***a majestet der borte. Finn en løsning for h****te. Finn en løsning, raser blant annet Minaj.

Etter raseriutbruddet skal produsentene ha avsluttet auditionen for dagen, så de to kvinnelige dommerne kunne kjøle seg ned.

De to musikkstjernene har imidlertid ikke alltid vært uvenner. I 2010 samarbeidet paret på Careys låt «Up Out My Face» og spilte inn en video sammen, uten problemer...

SE OGSÅ: PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har ikke Mariah gjort siden hun ble stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer