SINT: Alex Rodriguez skjelte ut Kate Hudsons venninne da han kom tilbake til sin noe defekte bil. Foto: Stella Pictures
SINT: Alex Rodriguez skjelte ut Kate Hudsons venninne da han kom tilbake til sin noe defekte bil. Foto: Stella PicturesVis mer

Her skjeller han ut Kates venninne

Baseballstjernen svært sint av synet som møtte ham.

SEHER.NO: I mai ble det første gang kjent at Kate Hudson (30) har innledet det som ser ut til å være et romantisk forhold til Madonnas eks-flørt, Alex Rodriguez (33).

Tidligere har den legendariske skuespilleren Goldie Hawn advart datteren Kate Hudson (30) mot romansen med baseball-kjekkasen. Goldie er nemlig redd for at Kate, som allerede har et ekteskap bak seg, kommer til å bli såret av Rodriguez, også kjent som A-Rod.

Om skuespillerstjernen selv er redd for å bli såret, bør kanskje vennene hennes være det samme. Nylig ble Rodriguez avbildet da ha han var på vei til bilen sin i New York City. Og 33-åringen ble ikke blid av synet som møtte ham, noe som fikk konsekvenser for andre enn ham selv.

Baseballstjernens bil hadde nemlig vært involvert i en ulykke. Dermed måtte Kates venninne, som hadde kjørt bilen da uhellet fant sted, tåle en skyllebøtte da A-Rod så hvordan det sto til med bilen hans.

Kate og A-Rod ble presentert for hverandre av Gwyneth Paltrow i november, mens han fortsatt datet Madonna. Kate skal ha falt for idrettshelten ved første øyekast, men de begynte først å date i starten av mai. Hun skal allerede ha latt ham få møte sønnen Ryder (5).

Kate har datet flere menn siden skilsmissen, blant andre skuespiller Owen Wilson og syklisten Lance Armstrong.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Hold deg unna A-Rod!