Her skjeller Channing Tatum ut en liten kattunge

Filmstjernen klarte ikke å dy seg... Se videoen her!

GA INN: Channing Tatum fikk i oppgave av Jimmy Kimmel å fornærme denne søte lille kattungen åtte ganger. Foto: Photograb
GA INN: Channing Tatum fikk i oppgave av Jimmy Kimmel å fornærme denne søte lille kattungen åtte ganger. Foto: Photograb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Channing Tatum (35) har gitt jenter hakeslepp verden over i sin rolle som veldreid stripper i «Magic Mike»-filmene.

Skuespilleren har også blitt kåret til «Verdens mest sexy mann», og blir myk i stemmen når han snakker om sin lille hjerteknuser Everly (2 1/2), datteren han har med kona Jenna Dewan-Tatum (35).

Da Channing ikke hadde mulighet til å stille som gjest på «Jimmy Kimmel Live!», synes programlederen det var en passende straff å gi kjekkasen noen riper i lakken.

Derfor fikk Kimmel med seg Tatum til å lage sketsjen «Channing Tatum sier åtte hatefulle ting til en kattunge» - som ble vist på det populære TV-showet i stedet.

I den morsomme videoen står Tatum i et koselig rom, fylt med rosa hjerter og plysjseter, med en nydelig blåøyd kattunge i hendene - som han skjeller ut!!

- Du er en skikkelig drittsekk, starter 35-åringen med å si da han ser det skjønne lille nøstet.

- Du slikker deg i rumpa hver eneste dag. Hele dagen, fortsetter han mens han stirrer kattungen dypt inn i øynene.

- Vet du hva som suger med deg? Du har ikke tomler!

Se hele sketsjen her:


 

Aktuell i Quentin Tarantino-film

De åtte fornærmelsene refererer også til Tatums nyeste film «The Hatefull Eight».

Westernfilmen er regissert av selveste Quentin Tarantino og har også stjerner som Samuel L. Jackson og Kurt Russell i hovedrollene.

Channing selv ble svært glad da han ble tilbudt rollen i filmen.

- Jeg kan love deg at det er en unik opplevelse å få være med i en Quentin-film. Dette var min aller første film med Samuel, og det var helt ekstraordinært. Hver person som er med i filmen er mennesker jeg beundrer, og jeg lærte noe fra hver eneste en av dem, sier han til UsWeekly.com.

«The Hatefull Eight» har kinopremiere i Norge 8. januar 2016.

Se trailer her:

 
 

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-Emilias frekke forslag til Channing Tatum og kona

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer