Her skaper han historie

Brad Pitt er den første mannen til å fronte dameparfymen Chanel No. 5.

HISTORISK: Hollywood-stjernen Brad Pitt er den aller første mannen som får fronte dameparfymen Chanel No. 5.  Foto: CHANEL/Fame Flynet
HISTORISK: Hollywood-stjernen Brad Pitt er den aller første mannen som får fronte dameparfymen Chanel No. 5. Foto: CHANEL/Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Er det noe Brad Pitt (48) ikke kan gjøre? Sannsynligvis ikke - siden han nå er satt til å fronte verdens mest kjente parfyme for kvinner, Chanel No. 5.

Den fire ganger Oscar-nominerte skuespilleren er den aller første mannen som er parfymens ansikt utad, og han følger således i fotsporene til skjønnheter som Marilyn Monroe, Nicole Kidman og Audrey Tautou.

- Velsignet med legendarisk talent, berømmelse og utseende, kan ingen skuespillere sammenlignes med Brad Pitt. Og det samme kan bli sagt om No. 5, selvfølgelig, heter det i en uttalelse fra Chanel ifølge OnTheRedCarpet.


Hva synes du om Brad Pitts innsats som talsperson for parfymen? Se reklamen i videoen nedenfor!
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mariah Carey tok med tvillingene til fornøyelsespark 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer