RØMTE: Oscar Mikkelsen hadde ikke helt kontroll på babyen, som plutselig bestemte seg for å ta seg en liten spasertur. Foto: TV 2
RØMTE: Oscar Mikkelsen hadde ikke helt kontroll på babyen, som plutselig bestemte seg for å ta seg en liten spasertur. Foto: TV 2Vis mer

Her skaper babyen full forvirring

- Der og da ble jeg litt stresset, innrømmer Da damene dro-deltageren.

SEHER.NO: Tirsdag sendes den andre episoden av TV 2-suksessen "Da damene dro", og denne gangen foregår mye av handlingen i barnehagen, der den første dagen uten kvinnene er et faktum.

Bestyreren Ronny må nemlig få hjelp fra bygdas fedre for å klare oppgaven. For Oscar Mikkelsen blir den nye hverdagen i barnehagen en tøff prøvelse.

- Jeg tok vel litt lett på dette med barnehagen, mem det viste seg å være full gass absolutt hele tiden! Vi var syv karer, og seks av oss hadde aldri gjort dette før. Det var et ganske høyt støynivå, og travelt hele tiden, sier Mikkelsen til Seher.no.

Bleieskift var med det tøffere enn hva Røyrvik-mannen hadde forestilt seg. Verst gikk det da han skulle skifte bleier på to tvillinger...

- Jeg drev på og skiftet klær på den ene, mens jeg et øyeblikk etterpå fant ut at den andre var søkk vekk. Noen sekunder senere kom Ronny gående gjennom rommet, og jeg ropte til ham at den ene babyen var forsvunnet, humrer han.

Litt kaos - det blir det. Men det sto ikke verre til enn at babyen hadde rømt, og ble funnet på trappa utenfor litt senere.

- Regissøren begynte å notere i notatblokka si. Der og da var jeg litt stressa, men det ordnet seg jo i løpet av noen få sekunder, forteller Oscar Mikkelsen, som likevel ikke fikk avsmak til det å eventuelt skulle jobbe i en barnehage senere i livet.

- Jeg kunne gjerne tenkt meg å jobbe i en barnehage, men da helst sammen med folk som kan dette, sier han til Seher.no.

"Da damene dro" tar utgangspunkt i at Røyrviks menn må være hjemme når kvinnene reiser til sydligere strøk. For første gang skal mannfolkene drive stedet alene, og som man nok allerede har fått med seg - det er ikke det alltid så lett...

"Da damene dro" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg hadde det helt for jævlig