FÅR HUN SOVE? - Jeg kommer ikke til å få sove ett sekund i den senga der, men det er kanskje ikke poenget heller, sier Kristin Halvorsen om sin lille seng på bussen. Foto: SV
FÅR HUN SOVE? - Jeg kommer ikke til å få sove ett sekund i den senga der, men det er kanskje ikke poenget heller, sier Kristin Halvorsen om sin lille seng på bussen. Foto: SV Vis mer

Her skal Kristin sove på turné

- Dette er helt utrolig fantastisk, men jeg får nok ikke sove et sekund, sier Kristin Halvorsen.

Publisert
Se video av valgbussen nederst i saken.

SEHER.NO: I forkant av kommune- og fylkestingsvalget 12. september kjører SV nå landet rundt i buss for å møte potensielle velgere. Nå viser SV-leder Kristin Halvorsen fram bussen i en video som Seher.no har fått tilgang til fra partiet.

- Dette er helt utrolig fantastisk, men jeg får nok ikke sove et sekund. Jeg frykter bråk og snorking, forteller Halvorsen på omvisningen, der hun blant annet viser fram den trange senga.

Det er partiets stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer som er med på bussen, blant andre Kristin Halvorsen, Audun Lysbakken, Inga Marte Thorkildsen og Erik Solheim. Partilederen viser stolt frem bussen som tidligere ble brukt av band på turné.

Valgbussen har fått navnet «Valgthrilleren», og er i gang med et hektisk program. Tirsdag denne uken går ferden til hele 11 ulike byer og tettsteder på Østlandet, der lokalbefolkningen får sjansen til å snakke med politikerne. Bussen kjører deretter innom alle landets 19 fylker, og avslutter turnéen i Tromsø 11. september dagen før valget.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir hun kalenderpike    

 
Se videoen her:[obj:media:9960]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer