Ulrikke Brandstorp:

Her skal hun gifte seg

Sangstjerna letter på sløret om bryllupsdetaljene.

FORLOVET: Ulrikke Brandstorp (28) skal gifte seg. Foto : Alexander Vestrum / NTB
FORLOVET: Ulrikke Brandstorp (28) skal gifte seg. Foto : Alexander Vestrum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai i fjor at Ulrikke Brandstorp (28) kunne dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten, Oskar Nordberg, hadde forlovet seg.

Artisten har imidlertid vært aktuell i «Skal vi danse» siden august, og har tidligere forklart at det derfor har blitt lite tid til bryllupsplanlegging.

Nå letter hun derimot på sløret i podkasten «Jennie og Karianne», drevet av Jennie Sofie Lie Pickl (22) og Karianne Vilde Wølner (29), og røper både det ene og det andre om bryllupet.

STRESS: Anniken Jørgensens bryllupsplanlegging stresser henne. Video: Prime Video Vis mer

Sliter med å finne kjole

- Vi skal gifte oss litt utenfor Barcelona, svarer Brandstorp på spørsmål fra Wølner om hvor den store begivenheten skal finne sted.

I episoden forteller hun videre at invitasjonene er sendt ut, og at mye har begynt å falle på plass. Artisten holder imidlertid kortene litt tettere til brystet hva gjelder datoen, men røper at bryllupet skal holdes i starten av juni neste år.

Brudekjolen har hun derimot ikke funnet enda.

- Jeg har faktisk funnet kjole til kvelden før. Problemet mitt er at jeg har sunget i veldig mange brudekjoler tidligere. Da jeg var og prøvde kjoler så var familien sånn: «åh men det ligner på den du hadde på deg der» - alle kjoler lignet på et eller annet jeg hadde brukt før, sier artisten i podkasten.

«FARMEN»: Det kan se ut som det har oppstått søt musikk mellom Björk Valnes Atladóttir og Mattis Veine Karterud inne på Farmen-gården. Video: TV 2 Vis mer

- Tarjei hadde måttet komme til meg

Se og Hør har tidligere skrevet om at Brandstorps dansepartner under «Skal vi danse», Tarjei Svalastog (25), har blitt invitert i bryllupet sammen med kjæresten, Jennie Sofie Lie Pickl.

Karianne Vilde Wølner gifter seg også neste sommer, og i podkasten tuller hun med at Pickl derfor må velge - skulle bryllupene falle på samme dato.

- Det blir ikke et problem for Jennie hvem hun skal velge... men Tarjei hadde måttet komme til meg, så vi måtte delt på dem, spøker Brandstorp.

Se og Hør har vært i kontakt med Ulrikke Brandstorp som ikke ønsker å kommentere saken.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene: - Må skuffe dere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer