Her skal de sjekke forfallet

Seher.no møtte tre OL-medaljører langt til skogs...

TESTER FORMEN: Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Anita Moen skal ut å sjekke hvem som er i dårligst form.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TESTER FORMEN: Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Anita Moen skal ut å sjekke hvem som er i dårligst form. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med skistjernene nederst i saken

SEHER.NO: Det var duket for et aldri så lite skilegende-møte, da Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie og Anita Moen møttes i skogsområdet Sjonken utenfor Nannestad onsdag ettermiddag. Trioen var nemlig hentet inn for å kaste glans over innspillingen av en ny musikkvideo.

- Vi har forsøkt å spille inn en OL-sang for å heie på Petter (Nordthug, journ.anm) og gutta under OL, sier Bjørn Dæhlie til Seher.no, før Anita Moen skyter inn: "Og jentene, da! Hallo, hallo! "

Det er skiskytter og lege Hans Prøsch som sammen med lege-brødrene Christopher og Alexander Wiig har laget en egen sang i forbindelse med OL i Vancouver i februar. Av egen lomme betaler de for musikkvideoen til låta, og har fått flere tidligere skistjerner til å bidra. Og Kirkenes' store sønn, Vegard Ulvang, innrømmer at det ikke er så ofte at de tidligere OL-heltene møtes lenger.

- Det er altfor sjelden, vil jeg si. Men det hender jo vi treffes, og dette var en hyggelig anledning. Så skal vi se om gamle Dæhlie er i form etterpå, vi skal prøve skiene her, sier Vegard til Seher.no.

Bjørn Dæhlie har møtt opp i skogsholtet iført skidress fra egen kolleksjon, og har forsatt stort engasjement før dagens tur i skiløypa.

- Jeg har en sånn vedvarende konkurranse med Vegard, og den handler om å sjekke forfallet, sier Bjørn Dæhlie spøkefullt til Seher.no.


Men det er ikke bare forfallet i skiløypa de to konkurrerer om. Både Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie står bak hvert sitt suksessfulle merke av sports- og fritidsklær.

- Det er en veldig vennskaplig konkurranse der også, akkurat som det var i gamle dager. Vi lever godt med det, sier Vegard Ulvang til Seher.no, og sier at han gjerne kan ikle seg en Bjørn Dæhlie-drakt.

- Han har sikkert på seg Ulvang-undertøy under her, sier Anita Moen og peker lattermildt på Bjørn Dæhlie.

- Det har hendt at jeg har hatt på meg noen sokker fra deg, Vegard. Du har gitt meg noen sokker, sier Bjørn Dæhlie, før de spenner på seg skiene for å sjekke forfallet i Nannestads dype skoger.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trening er ikke førsteprioritet
 
Se video med de tidligere langrennstjernene her:


[obj:media:8285]