Her skader Jan Thomas seg foran TV-kameraene

Ikke alt gikk som planlagt, da kjendisstylisten skulle føre Else Kåss Furuseth til alters.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De fleste ekteskapsinngåelser er nok preget av både nerver og sommerfugler.

Men for Else Kåss Furuseth (34) og Jan Thomas Mørch Husby (48) blir det både knall og fall, når de to skal gå til alters sammen - i underholdningsprogrammet «Alt er lov» på TV 2. 

I lørdagens episode må Else og Jan Thomas til pers i den krevende «skråscenen», der gulvet er helt skrått. Kameraet er imidlertid plassert slik at scenen ser helt normal ut, noe som skaper en festlig effekt når kjendisene våger seg ut på scenegulvet.

Komikeren og kjendisstylisten har fått rollene som brud og brudgom i skråscene-stuntet, som bare er ett eksempel på de utfordrende selskapslekene «Alt er lov»-deltakerne utsettes for.

Se den morsomme videoen av den brutale «vielsen» øverst i saken!

«Brudgom» på TV etter bruddet

Under utfordringen prøver Else og Jan Thomas å kjempe seg opp til «alteret» der «presten» venter. Den sporty brudgommen prøver å ta løpefart og dytte brudekjolekledde Else mot alteret. Det hele ender med at Jan Thomas faller og tar tak i brudekjolen, før halve brudefølget ender i en haug nederst på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer