<strong>BANNET PÅ TV:</strong> Programleder Anderson Cooper trodde ikke sine egne ører da komiker Kathy Griffin slo til med banning på direkten under nyhetskanalen CNNs nyttårs-sending.
BANNET PÅ TV: Programleder Anderson Cooper trodde ikke sine egne ører da komiker Kathy Griffin slo til med banning på direkten under nyhetskanalen CNNs nyttårs-sending. Vis mer

Her sjokkerer hun TV-seerne

Direktesendingen gikk ikke helt som planlagt... Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert
 Se Kathy Griffins TV-tabbe nederst i artikkelen!

 
SEHER.NO: "Suddenly Susan"-skuespilleren Kathy Griffin (49) er kjent som en av USAs mest frittalende komikere og lot ikke anledningen gå fra seg til å sjokkere igjen da hun nyttårsaften dukket opp på direktesendingen til nyhetskanalen CNN.

Da programleder Anderson Cooper ba Griffin kommentere nyhetssaken om "ballong-gutten" Falcon Heene - som foreldrene lurte hele USA til å tro hadde forsvunnet i en løpsk luftballong - svarte hun med å banne.

- Fal.., F**ing Falcon? Hvordan sier du det?", spurte Kathy, tydelig uberørt av de strenge reglene som gjelder banning på amerikansk TV.

Den forfjamsete programlederen klarte bare å stamme fram "du er forferdelig", før produsentene satte over til et nytt innslag.

Banne-tabben, som kan få følger for Griffins muligheter til å gjeste nye TV-program, er den siste i en lang rekke av skandaler knyttet til komikeren.

I fjor avslørte hun i sin selvbiografi at hun hadde tatt det narkotiske middelet "speed" for å slanke seg, mens hun i 2007 diktet opp en forlovelse til Apple-grunnlegger Steve Wozniak.

Nå spør amerikanske medier seg hva som blir det neste opptrinnet fra urokråka...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Her får Paris truse-sjokk
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer