Her sjokkerer hun seerne

- Jeg har selvmordstanker nå.

SJOKKERTE SEERNE: Her sjokkerer Janice Dickinson TV-seerne med å si at hun vurderer selvmord i TV-serien «Celebrity rehab» Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE SEERNE: Her sjokkerer Janice Dickinson TV-seerne med å si at hun vurderer selvmord i TV-serien «Celebrity rehab» Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Realityserien «Celebrity rehab», der kameraene følger kjendiser mens de får behandling for rusmisbruk og avhengighet, har aldri vært noen dans på roser.

Likevel klarte den tidligere modellen og TV-programlederen Janice Dickinson (55) å sjokkere seerne da hun i årets sesong avslørte at hun vurderte å ta selvmord.

- Jeg har selvmordstanker nå, sier hun i en av scenene som har blitt vist i årets sesong.


Dickinson - som nå er ferdig med det tøffe oppholdet, er imidlertid i dag glad for at hun aldri gjorde alvor av de mørke tankene.

- Jeg er stolt over forvandlingen jeg har gjennomgått. Jeg går ikke til terapi lenger. Jeg har en rådgiver, jeg mediterer, ber og går på møter.

- Man må ta en dag om gangen. Jeg fokuserer på alt jeg kan være takknemlig for i livet mitt: å være edru, mine barn, kjæresten min, hundene mine, en vakker dag, sier hun ifølge nettstedet Aceshowbiz.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Falt for 22 år yngre brannmann