Her sjokkerer han alle gjestene

Petter Stordalen med farlig stunt på storslått hotellåpning. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Petter Stordalen (49) kuppet showet i kjent stil da han onsdag kveld ankom den storslagne åpningsfesten av sitt nye hotell «Clarion Hotel & Congress Trondheim».

Midt blant festpyntede kjendiser og nærmere 1600 gjester kom Stordalen kjørende inn i hotellets kongressal på sin Harley Daidson-motorsykkel i full fart opp på scenen.

Stordalen var tydelig nervøs før det vågale stuntet, men etter at både hotellkongen og de mange gjestene kom seg helskinnet gjennom den overraskende ankomsten - kunne Petter avsløre at han med dette levde ut en drøm, til tross for at hans miljøvennlige kone Gunhild Stordalen (33) er svært skeptisk til fartsmonstret.- Jeg ble ansatt som senterleder på City Syd for 25 år siden, og da hadde jeg en drøm at om jeg en gang tjente nok penger så skulle jeg bygge meg en Harley i USA, og det gjorde jeg. Sykkelen har egentlig vært parkert på grunn av Gunhild, for som hun sa så går den ikke akkurat på strøm, uttalte Stordalen.

Det nye konferansehotellet ved Trondheimsfjorden er Norges største hotellinvestering på 25 år, og prosjektet som har kostet nær en milliard kroner er et samarbeid mellom Stordalen og Rema 100-gründer Odd Reitan.

På åpningsfesten til det 31500 kvadratmeter store hotellet var kjendiser som Per Sundnes, Tore Strømøy, TNT og Magne Furuholmen til stede, og artistene besto blant andre av Donkeyboy, Vinni, Jan Eggum og Øystein Dolmen.

Petter Stordalen er med sine mange storslåtte hotellåpninger og kjendisspekkede 16. mai-fester kjent for å holde noen av de mest spektakulære festene i Norge, og før onsdagens åpningsfest lovet han at denne festen ville overgå de alle.


- Det handler om ett uttrykk som består av to ord, og heter «never settle». Du kan alltid bli bedre. God er det bestes fiende. Bedre i dag enn i går, men ikke så bra som i morgen. Derfor kommer dette til å bli tidenes fest i Trondheim. Det har aldri vært så mange mennesker under et tak, og i kveld kommer vi til å dra av, og som Jan Fredrik Karlsen ville sagt det: I kveld hiver vi på mange kubber, sier Petter Stordalen til Seoghør.no, og fikk støtte av sin kone Gunhild.

- Jeg må sitere min kjæreste: Vi tar fest på alvor. Dette kommer til å bli ordentlig alvor, sier Gunhild Stordalen til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker Petter over alt på jord  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer