- HÅPER VI KAN BLI BEDRE KJENT: - Paris Hilton var enda søtere enn på bilder. Jeg håper vi kan bli bedre kjent, sier programleder Triana Iglesias etter sitt første møte med milliardærarvingen på innspillingen av norske "Paradise Hotel" i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
- HÅPER VI KAN BLI BEDRE KJENT: - Paris Hilton var enda søtere enn på bilder. Jeg håper vi kan bli bedre kjent, sier programleder Triana Iglesias etter sitt første møte med milliardærarvingen på innspillingen av norske "Paradise Hotel" i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Her sjekker Paris inn på Paradise Hotel

- Jeg gleder meg til å være med, sier superstjernen til Seoghør.no.

Publisert
MEXICO/OSLO (SEOGHØR.NO): Det har vært knyttet stor spenning til årets sesong av «Paradise Hotel», etter at TV3 tidligere gikk ut med opplysninger om at det ville bli noen forandringer fra de foregående sesongene.

Nå kan Seoghør.no avsløre at den internasjonale stjernen norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (31) vil være en del av norske «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», forteller Hilton til Seoghør.no, som var til stede da hotellarvingen møtte programleder Triana Iglesias.

Hva slags rolle Hilton vil ha i den populære realityserien er foreløpig en hemmelighet. Seoghør.no møtte henne på luksusvillaen hun disponerer i nærheten av realityhotellet.

Har med kjæresten

Hiltons kjæreste, River Viiperi, var også med på reisen til Mexico, og paret la ikke skjul på forelskelsen.

- Det er deilig å ha han med på turen, sier Hilton til Seoghør.no.

Seoghør.no følger Paradise-innspillingen i Mexico. Les mer om forventningene årets Paradise-jenter har til guttene.Flere nye vrier

Paris Hilton er blant annet kjent fra TV-serien «The Simple Life», der hun viste seg fram sammen med Nicole Richie.

Line Vee Hanum i TV3 forklarte lørdag at det ville bli en del nye vrier i den kommende sesongen.

- Siden det er femte sesong, følte vi det er på tide å ta noen nye og veldig spennende grep, sa hun til Seoghør.no.

- Lang prossess å få med Paris

Produsent Arne Thoresen i selskapet Mastiff, som lager Paradise Hotel for TV3, sier det har vært en lang prossess å få Paris til å bli med i den norske serien.

- Det er et stort apparat rundt henne og vi har jobbet lenge med dette. Men det er stort å ha henne med, fordi hun er både en stor celebritet og har noe med Norge å gjøre.

Thoresen beskriver Paris som en drøm å samarbeide med.

- Hun elsker å være her nede og seerne har defintivt mye å glede seg til.


Triana roser Paris

Paradise-programleder Triana Iglesias sier hun ble svært sjarmert av Paris under deres første møte søndag.

- Hun er enda søtere i virkeligheten enn på bilder, men var litt lavere enn jeg trodde. Jeg håper at vi kan bli bedre kjent i løpet av innspillingen, sier hun til Seoghør.no.

Saken oppdateres!
LES OGSÅ: - Man skal aldri si aldri når det gjelder sex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer