«Paradise Hotel» 2018:

Her sjekker nok en «legende» plutselig inn på «Paradise Hotel»

OBS! Spoiler-alarm!

COMEBACK: I kveldens episode får deltakerne møte en såkalte «legende». Vedkommende selv kunne ikke vente med å sjekke inn. Foto: TV3
COMEBACK: I kveldens episode får deltakerne møte en såkalte «legende». Vedkommende selv kunne ikke vente med å sjekke inn. Foto: TV3 Vis mer

(Se og Hør): Det er allerede kjent at årets «Paradise»-gjeng ville få ytterligere konkurranse fra flere såkalte «legender», altså tidligere deltakere. Dette etter at Isabel Raad og Carl Aksel Berg Jansen var de to første «Paradise»-veteranene som fikk anledning til å gjenta realitydeltakelsen første uka (sistnevnte røk for øvrig ut igjen før helgen).

Når Mathias Pettersen og Ann-Marielle Lipinska, henholdsvis fra sesong syv og sesong seks, fikk gjøre det samme, har foreløpig vært en god bevart hemmelighet for tv-seerne.

Inntil i kveld.

PÆRRA-PREIK: Kine Falch oppsummerer andre uka på «Paradise Hotel» sammen med Carl Aksel Jansen og Newa Reza. Video: Marie Røssland Vis mer

- Ikke like glad

I mandagens episode har produksjonen sendt hotellets ansatte på påskeferie for at deltakerne skal drive hotellet på egen hånd. Da vender oslogutten Mathias Alexander Pettersen (25) tilbake - som hotellets direktør.

Overfor Se og Hør forteller han at det var moro å se reaksjonen fra de andre deltakerne idet han gjorde comeback på hotellet.

- Jeg hadde ventet på utsiden av hotellet i 6-7 dager før jeg fikk komme inn, og gledet meg veldig til å komme tilbake. Jeg hadde et håp om at noen av deltakerne som jeg hadde reist ned til Mexico med, deriblant Isabel, var der. Det var hun jo, så det var veldig gøy.

RØK UT: Etter en dramatisk tvist måtte en av deltakerne forlate «Paradise Hotel« allerede før parsermonien torsdag. Se det første intervjuet med den utslåtte deltakeren i «Pærra-preik». Video: Marie Røssland Se hele programmet her: https://youtu.be/5pAQfk99srA Vis mer

- Isabel ble veldig glad, virket det som. Jeg kunne imidlertid se på ansiktsuttrykkene at det var noen som ikke var like glade for å se meg. Alle tok meg likevel godt imot etter kort tid, sier han.

Mathias sjekket først inn på «Paradise Hotel» i 2015, og ble fort kjent som en avslappet og noe bekymringsfri type. Tre sesonger og like mange år etter er det likevel ikke til å komme unna at visse ting har endret seg.

- Jeg har en forestilling om at jeg har blitt mer voksen på disse tre årene. Jeg tar mer ansvar, og har blant annet begynt å ta opp fag for å kunne komme inn på ingeniørstudier, sier Mathias.

KLART MÅL: Mathias Pettersen legger ikke skjul på at han hadde mål om å vinne konkurransen da han sjekket inn igjen på hotellet. Foto: Marie Røssland
KLART MÅL: Mathias Pettersen legger ikke skjul på at han hadde mål om å vinne konkurransen da han sjekket inn igjen på hotellet. Foto: Marie Røssland Vis mer

Det var publikum som fikk bestemme hvorvidt Mathias Pettersen, Aurora Gude, Magne Robberstad, Mathias Pettersen, Ann-Marielle Lipinska, Sofie Sjåstad Vågsæter, Isabel Raad eller Carl Aksel Berg Jansen skulle forbli på skandalehotellet, og stemte, som nevnt, til slutt frem de to sistnevnte.

Deretter fikk Raad og Berg Jansen, sammen med to nye deltakere, i oppdrag å beholde to til. Når Ann-Marielle Lipinska sjekker inn på hotellet er ikke kjent.

Saken fortsetter under:

FORELSKET: I denne utgaven av «Pærra-preik» innrømmer Newa Reza at hun fikk følelser for partner Erik Sæter. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://www.youtube.com/watch?v=5pAQfk99srA Vis mer

Mathias legger derimot ikke skjul på hvilket mål han har med sin deltakelse.

- Man har jo lyst å vinne. Å komme helt til topps, på lik linje med de andre. Det første jeg tenkte var at jeg måtte overleve den første uken, og så ta alt deretter.

Måtte sjekke ut

Etter å ha jobbet hardt for å danne en sterk allianse i konkurransen, var det en følsom Carl Aksel som måtte sjekke ut allerede andre uken.

Jansen, som kom seg helt til finalen i programmets åttende sesong, måtte sjekke ut tidlig i episoden da Leo Faa (21) fikk i oppdrag å sende hjem en hotellgjestene.

- Det ble litt følsomt, faktisk. Jeg tenker jo at to uker egentlig ikke er nok, og jeg var ikke klar for å dra hjem på tidspunktet. Jeg hadde så vidt startet, sa han til Se og Hør og tenkte seg om.

- ... Eller, jeg hadde jo starta ganske bra. Jeg var litt av en maratonkanin faktisk, fortalte han i etterkant.

​Psykisk smell

I tillegg til Ine Yri (21) og Carl Aksel, har også Marius Pettersen (21) og Thea Enoksen (20) måttet reise hjem fra hotellet.

Enoksen fortalte til Se og Hør at hun gikk på en psykisk smell etter at hun ankom Mexico, og ikke klarte å være seg selv inne på hotellet.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men følte at jeg aldri klarte å slappe av der inne. Hodet jobbet på høygir og jeg var konstant stressa. Matlysten forsvant, jeg slet med dårlig søvn og gråt mye. Av og til hadde jeg det helt forferdelig, sa hun etter exiten.

FORSVANT PLUTSELIG: Deltakerne i «Paradise Hotel» drar ned til Mexico før det blir avslørt at de er deltakere. Dermed må de lyve for familie og venner. Da Se og Hør og Dagbladet møtte dem i forkant av innspillingen i Mexico, avslørte de flere, kreative historier. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis me... Vis mer

Enoksen benyttet seg av TV3s psykologtilbud etter «Paradise»-innspillingen, og fortalte at hun var fornøyd med oppfølgingen hun har fått av kanalen.

- I ettertid angrer jeg selvfølgelig veldig på at ønsket å dra hjem. Det var først da jeg reiste tilbake til Norge at jeg innså hvor mye jeg egentlig hadde lyst til å være der. Det er både dumt og kjipt at mitt opphold endte sånn, men det får jeg ikke gjort noe med nå, forklarte hun.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Mistet faren sin rett før «Paradise Hotel»​​