SEXY MIRA: - Man må jo svare ærlig, og Mira er jo den som er mest sexy! Det er det ingen tvil om, sier Jan Fredrik Karlsen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SEXY MIRA: - Man må jo svare ærlig, og Mira er jo den som er mest sexy! Det er det ingen tvil om, sier Jan Fredrik Karlsen til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her sjarmerer han Mira i senk

Jan Fredrik var i ellevilt humør under lanseringen av TV 2-høsten. Se video!

Se videointervjuet med Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): Peter Peters var hjemme med svineinfluensa. Det hindret likevel ikke de andre "X Faktor"-dommerne fra å delta på TV 2s store høstlansering i Bergen torsdag formiddag.

Jan Fredrik Karlsen (36) og Mira Craig (27) var nemlig i storslag da Seher.no møtte de to etter at et samlet pressekorps hadde fått en forsmak på kanalens sendeskjema denne høsten fra en stappfullt Ole Bull scene i Bergen sentrum.

- Det har vært utrolig spennende og lærerikt. Og så er det noe fascinerende ved det å få lov til å jobbe med talenter og musikk hele tiden. Det er rett og slett en gavepakke å få lov til å være med på dette, sier en svært blid Jan Fredrik til Seher.no.

11. september braker det løs for "X Faktor"-gjengen. Da starter nemlig det hele på TV-skjermen.

- Hvordan tør du å sitte der med Jan Fredrik, Mira?

- Hun kjører over meg, jeg bare sitter der og skjønner ingenting. Jeg skjønner ikke noenting! Neida, det er mye engasjement, innskyter Karlsen, før kollegaen tar ordet.

- Det er veldig bra kjemi mellom oss dommerne, vi har det veldig morsomt og tuller med hverandre. Vi flørter, disser hverandre, diskuterer - man får liksom alle følelser i løpet av en dag.

At Jan Fredrik Karlsen er i det spøkefulle hjørnet, det er det ingen tvil om. Den tidligere "Idol" og "Norske Talenter"-dommeren er nemlig full av lovord om den allerede etablerte artisten i dommerpanelet ved siden av seg.

- Har du funnet én du kan tenke deg å jobbe med framover?

- Ja, Mira!

- Hvem er strengest av dere?

- Mira.

- Hvem falletr lettest for smisk?

- Mira! nærmest brøler Jan Fredrik, mens dommerkollegaen plutselig ser sitt snitt til å slå voldsomt tilbake...

- Det er mye smisking på gang når det kommer gamle Idol-deltagere som roper "Jan Fredrik"... Kommer det noen blondiner inn, da er han solgt - uansett, smiler hun.

- Hvem er mest sexy?

- Mira. Man må jo svare ærlig, og hun er jo den som er mest sexy! Det er det ingen tvil om, sier Jan Fredrik Karlsen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Er du det eller er du det ikke?

Se videointervjuet med Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen her:

[obj:media:7949]