Her sier Truls Svendsens kropp stopp

- Jeg ble bekymret, sier Truls Svendsen etter at han kastet opp foran Cecilie Skog og «Tjukken og Lillemor»-kameraene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av TV 2-programmet «Tjukken og lillemor», starter ekspedisjonen over Grønland for alvor for programleder Truls Svendsen (42).

Men på toppen av en blytung bakke blir Svendsen plutselig dårlig og kaster opp foran TV-kameraene.

Til Seoghør.no sier Truls at kvalmen gjorde ham bekymret.

- Dette var den første dagen i ekspedisjonen, og første gang jeg trakk en så tung pulk.

- Når jeg i tillegg hadde spist litt for mye til lunsj, det var veldig varmt, og jeg kavet meg opp en bratt bakke, kjente jeg at jeg ble veldig kvalm.

- Egentlig var det ganske godt å få det opp. Men jeg ble jo litt bekymret over at kroppen reagerte slik dag én på en lang ekspedisjon.

Seerene får oppleve at munnrappe Truls prøver å spøke bort kvalmen etter beste evne mens kameraene ruller.- Det var godt å få det opp, jeg kjente jeg ble skikkelig kvalm, og at den kom sakte den der. Jeg vet ikke hva som gjorde utslaget, men det spørs om jeg får lyst på mer sånn minestronesuppe altså, sier Truls i programmet.I serien følger vi komiker Truls Svendsens (42) ferd over Grønland på ski sammen med ekspedisjonsfarer Cecilie Skog (40).Mange fulgte med da Skog i det første programmet viste Svendsen sine egne tisserutiner i teltet.- Jeg bruker en trakt, også står jeg på alle fire, forklarte Cecilie.- Står du på alle fire? Da kan ikke jeg se på, svarte Truls, før han snudde seg og begynte å le.Video: Cecilie Skog om tissing i teltet:«Tjukken og lillemor» sendes søndager klokken 20.00 på TV 2.LES OGSÅ: Dette skjedde med Truls Svendsen og Cecilie Skog hver natt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer