STOR OVERRASKELSE: Den siste viking-deltagerne kan ikke tro sine egne øyne når de oppdager hemmeligheten som har vært rett foran øynene deres under hele innspillingen. Foto: TV Norge
STOR OVERRASKELSE: Den siste viking-deltagerne kan ikke tro sine egne øyne når de oppdager hemmeligheten som har vært rett foran øynene deres under hele innspillingen. Foto: TV NorgeVis mer

Her settes de andre deltagerne helt ut

Den siste viking-deltageren avslører en hemmelighet som vil endre livet hans for alltid.

SEOGHØR.NO: De siste månedene har deltager Håkon Frahm Stokka (25) sjokkert tv-seerne med sitt skitne spill i realityserien «Den siste viking» på TV Norge. Da han klinte til med Hilde Beate Berdahl allerede i første episode, var det mange som reagerte.

Senere provoserte han både meddeltagere og tv-seere, da han uttalte at han skulle lage middag av sønnen til deltager Maybritt Dale.

- Mitt mål har hele tiden vært å gjøre det jeg kan for å vinne. Og det finnes mange triks i Ludo. Dette var en konkurranse, forteller Håkon til Se og Hør.

I kveldens episode velger han å avsløre en hemmelighet som vil endre livet hans for alltid, og de andre deltagerne reagerer med sjokk og vantro på det de hører.

SJOKK: De andre deltagerne reagerer med sjokk og vantro når de ser hva Håkon finner på i kveldens episode. Foto: TV Norge
SJOKK: De andre deltagerne reagerer med sjokk og vantro når de ser hva Håkon finner på i kveldens episode. Foto: TV Norge Vis mer

- Du lever bare en gang og her inne har jeg lært at hvis du får en sjanse så må du ta den. Du vet aldri når det kan være for sent, sier Håkon i episoden.Guro Krossen i TV Norge lover tv-seerne en tvist ingen kunne forutsett.

- Nå har der vært ganske mange spektakulære hendelser blant vikingene i Den siste viking, men kveldens hendelse er i en helt egen kategori. De gjenværende vikingene, ble helt satt ut.

Episoden sendes på TV Norge onsdag kveld kl.20.30