BLE PAFF: - Jeg ble bare så paff. Men så klarte jeg å ikke røpe det, men hele fjeset mitt... det bare lyste at jeg skulle være med, sier Mia Gundersen Lelienhöf til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE PAFF: - Jeg ble bare så paff. Men så klarte jeg å ikke røpe det, men hele fjeset mitt... det bare lyste at jeg skulle være med, sier Mia Gundersen Lelienhöf til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her setter vi Mia ut av spill

Røpet seg så det sang foran kamera... Se video!

Se videointervjuet med Mia Gundersen og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker -  samt klippet da Gundersen røpet seg for offentligheten, nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag ble årets "Skal vi danse"-stjerner offentliggjort, og som Seher.no tidligere har skrevet er Mia Gundersen Lelienhöf (47) én av dem som skal svinge seg på parketten i høst.

Under "Terminator Salvation"-premieren tidlig i juni røpet nemlig 47-åringen seg så det sang under et intervju med Seher.no. Hør bare:

- Du skal jo være med i "Skal vi danse". Hvordan blir det?

- Vet du noe om det? Det er ikke så sikkert at jeg vet så mye om det, svarte en paff Mia, som tydelig ble satt ut av hele situasjonen.

Seher.no møter Gundersen etter at hun har blitt presentert som "Skal vi danse"-deltager i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo. Og selv legger hun ikke skjul på at hun virkelig ble tatt på senga da hun ble konfrontert med sin egen deltagelse.

- Var det vanskelig å holde dette hemmelig, Mia?

- Ja! Fordi jeg fikk et kamera og en mikrofon rett opp i ansiktet. Og så hadde jeg fått streng beskjed om å holde tett! Jeg ble bare så paff. Men så klarte jeg å ikke røpe det, men hele fjeset mitt... det bare lyste at jeg skulle være med. Dermed var det ute overalt, forteller hun.

Gundersen hadde altså fått streng beskjed om å holde deltager-planene for seg selv. Men til tross for at hun røpet seg til Seher.no, har hun ikke fått noen reaksjoner fra TV 2-hold.

- Nei da. Og jeg sa det jo ikke heller da! smiler hun.

I "Skal vi danse" skal Mia svinge seg med Glenn Jørgen Sandaker. Sandaker er ikke spesielt bitter over at dansepartneren er en rimelig dårlig løgner...

- Hun er jo veldig livlig og utadvendt da, så det er kanskje vanskelig å holde på hemmeligheter, smiler han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Raser ned i vekt før Skal vi danse 

Her ser du videointervjuet med Mia Gundersen og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker, samt klippet da Gundersen røpet seg for offentligheten:

[obj:media:7940]Se bildene av årets "Skal vi danse"-stjerner under:

OVERRASKELSEN: Hallvard Flatland skal danse med Alexandra Kakurina. Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Gyda Bloch Thorsen og Jan Thomas Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Asmund Grinaker og Margrethe Røed Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker Foto: Skal vi danse
Skal vi danse 2009, Marianne Sandaker og Ole Klemetsen Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Svein Østvik og Nadya Khamitskaya Foto: Skal vi danse 2009
PÅ PARKETTEN: Triana Iglesias danser med Tobias Karlsson. Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Anita Valen og Alexander Halleland Foto: Skal vi danse
Skal vi danse 2009, Anita Valen og Alexander Halleland Foto: Skal vi danse
KLAR FOR DANSEN: Elin Tvedt skal danse sammen med Egor Filipenko i Skal vi danse. Foto: Skal vi danse 2009
Skal vi danse 2009, Lars Alexander Wiulsrud og Ellen Arnstad Foto: Skal vi danse 2009