Harry Styles i Norge:

Her setter Harry det norske publikummet på plass

- Vi hadde tenkt til å stikke tidligere fra konserten for å slippe køen på Mc Donalds.

VILLE DRA: Da flere jenter ville forlate konserten tidlig for å rekke køen på McDonalds tok ungpikeidolet Harry Styles grep. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

(Se og Hør): Onsdag kveld samlet flere ivrige fans seg i Oslo Spektrum, da ungpikeidolet Harry Styles (24) inntok scenen.

Gjennom hele konserten ble 24-åringen støttet av hylende fans, men pipa fikk derimot raskt en annen lyd da enkelte i publikum hadde tenkt til å forlate lokalet før artisten var ferdig.

Harry var ikke snau, og satte raskt fansen på plass. Det var imidlertid venninnegjengen Miriam Wootton Sørdal, Marta Fredly og Rebekka Lundh det gikk utover.

Etter å ha bedt jentene om å finne plassene sine på nytt, sa stjernen at det ikke er godt for selvtilliten hans, at folk har lyst til å gå tidlig fra showet.

Likevel tok det ikke lang tid før han gjorde «narr» av jentene og takket dem.

- Takk for at dere spiller på lag, sa han før han gikk sakte bakover på scenen og sa spøkefullt - som for å herme etter de som ville dra:

- «Jeg ville jo ikke komme hit i utgangspunktet engang».

  • Se video øverst i saken!
KLAR BESKJED: Rebekka Lundh, Marta Fredly og Miriam wootton Sørdal fikk seg et sjokk da Harry Styles pekte på dem og ba de sette seg igjen. Foto: Privat
KLAR BESKJED: Rebekka Lundh, Marta Fredly og Miriam wootton Sørdal fikk seg et sjokk da Harry Styles pekte på dem og ba de sette seg igjen. Foto: Privat Vis mer

«Walk of shame»

Overfor Se og Hør forteller Miriam hva som egentlig skjedde, da hun og venninnene forlot plassene sine - før konsertslutt.

- Vi hadde tenkt til å stikke tidligere fra konserten for å slippe køen på McDonalds i etterkant, men vi måtte pent finne plassene våre igjen, sier hun lattermildt.

RAKK DET: Jentene rakk både konserten og slapp unna køen på MC Donalds. Foto: Privat
RAKK DET: Jentene rakk både konserten og slapp unna køen på MC Donalds. Foto: Privat Vis mer

Videre innrømmer Miriam at de i utgangspunktet ikke var særlig store fans av den britiske artisten, men at de kjøpte billettene på Finn samme dag som konserten fant sted.

- Ingen av oss er særlig fan av ham, men vi synes han er veldig dyktig, så vi bestemte oss for å kjøpe billetter. For vår del var det en skikkelig spontantur, forklarer hun.

Miriam legger ikke skjul på at hun og venninnene fikk mye valuta for pengene.

- Da han snakket til oss fra scenen gikk pulsen ganske raskt, ja, så det var en drøy «walk of shame» tilbake til plassene våre. Det var litt kleint, sier hun lattermildt.

- Det var egentlig litt rart at han så oss og snakket til oss, men det var sykt gøy, legger hun til.

Spekulasjoner

Harry Styles er for tiden på turné, hvor Oslo var et av stoppene. 24-åringen selger ut arenaer verden over, og har mottatt gode kritikker på sitt debutalbum.

På turnéen opptrer han blant annet med sanger han ennå ikke har gitt ut, til fansens store overraskelse.

Basert på teksten i låten «Medicine» tror mange nå at den populære artisten, som topper både kjekkas- og best kledd-kåringer verden over, prøver å signalisere at han er bifil.

Det var etter en konsert i Paris at spekulasjonene begynte å oppstå. En fan som var til stede, filmet opptredenen av «Medicine» og la det ut på Twitter. Siden sangen aldri er blitt sluppet på markedet, er det ikke hundre prosent sikkert hva de nøyaktige ordene til Styles er.

RETTET SKRIVEFEIL: Midt under en konsert i Philadelphia lot One Direction-medlemmet Harry Styles seg irritere av skrivefeilen på en av fanplakatene i publikum. Da tok han saken i egne hender. Video: JennFlah54 / Youtube Vis mer Vis mer

Flere mener imidlertid at det er dette han synger:

«The boys and the girls are here I mess around with them / And I’m okay with it / I’m coming down/ I figured out I kinda like it / And when I sleep I’m gonna dream of how you tasted», skrev amerikanske People.

På norsk oversettes teksten til følgende:

«Guttene og jentene er her, jeg er roter rundt med dem / Det har jeg ingen problemer med / Jeg kommer ned / Jeg har funnet ut at jeg liker det / Og når jeg sover, skal jeg drømme om hvordan du smakte».

Styles har ikke kommentert om dette er den nøyaktige teksten, men flere mener det peker mot at han ønsker å komme ut av skapet som bifil eller biseksuell. Flere hundre har kastet seg på debatten på Twitter.

Under Oslo-besøket onsdag, var det flere i salen som hadde møtt opp med regnbueflagg. Også stjernen selv tok imot flere flagg fra fansen.

LES OGSÅ: Eksperter advarer Kylie etter fødselen